Кои приложения да пробвате тази година

Време е да заредите смартфона си с няколко приложения, които ще са ви от полза през 2019 година.

Те ще улеснят ежедневието ви и ще персонализират телефона ви.

YouTube

Ето четири от тях:

Pocket Casts

Приложението е насочено към тези, които се следят подкасти. Това безумно стабилно и добре изглеждащо приложение ви позволява да изтеглите или слушате онлайн различни, без значение дали са аудио или видео, така че можете да следите почти всичко. Това е последното приложение за подкаст, което ще трябва да изтеглите, и едно от най-добрите приложения за Android там.

Walli

Walli е приложение, с което да подменяте тапета на телефона си. Той има огромен брой тапети в различни стилове. Това включва абстракция, фотография, калиграфия и други категории. Някои от другите функции включват различни методи за сортиране, както и различни размери на тапети, така че да пасват правилно на устройството ви.

Google Drive

Google Drive e приложение за съхранение на данни в cloud, където всички нови потребители получават 15GB безплатно за постоянно, след като се регистрират. Можете, разбира се, да купите повече, ако е необходимо. Това, което прави Google Drive толкова специален, е пакет от приложения, които са приложени към него. Те включват Google Docs, Google Sheets, Google Slides, Google Photos, Gmail, и Google Calendar.

LastPass

Това е мениджър на пароли, който ви позволява да запазвате идентификационните си данни за вход по безопасен и сигурен начин. Освен това той може да помогне за генерирането на почти невъзможни за пробиване пароли, които да използвате в профилите си. Всичко това се контролира с главна парола. LastPass има поддръжка на различни платформи, така че можете да я използвате на компютри, мобилни устройства, таблети или каквото и да е друго устройство.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе