Дневен хороскоп за 28 януари

Овен

В романтичен план страстно желаете да се обкръжите с всичко прекрасно. Най-вероятно е да се заемете с ремонт и благоустрояване и много да се ядосвате, ако помощниците се окажат не твърде съобразителни и чевръсти.

YouTube

Това е период за делови пътувания и всевъзможни пътешествия. Не приемайте делови предложения, макар и да изглеждат привлекателни.

Телец

Възможно е сами да откриете своите недостатъци в постъпките си и да получите пълна представа за създалата се ситуация, споделяйки съображенията си с хората, които обичате и цените.

Прекомерната взискателност към себе си може да се излее в упоритост и нежелание да се отиде на компромис.

Вероятно пак няма да можете да си починете.

Близнаци

Раними сте в сърдечните работи. Мнозина преживяват силно всички перипетии в любовта, ако действително са влюбени. Изпитвате стремеж да бъдете в центъра на събитията, да се интересувате от всичко под слънцето, да се намесвате в чуждите работи.

Благоприятни са пътуванията и пътешествията.

Рак

Може би сте настроени много романтично и любовните ви отношения може да бъдат красиви и приятни. Започва укрепване на семейните и приятелски връзки.

От близките си можете да почерпите сили за противодействие на житейските несгоди. По всяка вероятност имате непродължително пътуване, също и по работа.

Лъв

Любовните отношения могат да бъдат интересни, пълни с приключения, но не трябва да прибързвате с брака. При много Лъвове е възможно да има попълнение на семейството.

Родените през този ден деца могат да бъдат ярко и творчески надарени. Вероятни са къси пътувания, главно от служебен характер.

Дева

Срещите се оказват благотворни за влюбените, които взаимно се зареждат със съзидателна енергия. Близък човек ви оказва неоценима услуга и вие още веднъж се убеждавате в неговата преданост.

Не са желателни туристическите пътувания, тъй като може да доведат до загуби. Денят е подходящ за покупки.

Везни

Наслаждавайте се на живота, но все пак се старайте да оценявате събитията критично, за да не се намерите след това в небрано лозе. Благоприятен ден за установяването на делови контакти и сключване на брак.

Търговските пътувания са успешни. Възможно е да получите помощ и покровителство.

Скорпион

Контролирайте емоциите си, следете да не обидите любимия си човек. Неблагоприятно е сключването на брак, договори и сделки. Прекарайте този ден в тясно общуване с домашните си.

Организирайте малко семейно мероприятие. Не трябва да отказвате изпълнението на молби.

Стрелец

Възможна е среща с бивша любов, която да разбуди стари чувства. Нараства жизненият ви потенциал и споделяте своя оптимизъм с околните. Близките ви вече са забравили кога сте почивали заедно.

Доставете на себе си и тях това удоволствие, но е желателно да се откажете от далечни пътувания.

Козирог

Тегли ви един към друг, но едва ли можете да бъдете щастливи. Може да установите добри отношения с близките си и да се запознаете с родителите на избраника си.

При нормален ритъм на живота самочувствието ви е наред. Не изразходвайте сили за прекомерни емоции и активни развлечения.

В никакъв случай не губете оптимизъм и ентусиазъм, може да ви потрябват.

Водолей

В началото на деня енергийният потенциал може значително да се увеличи и да успеете да използвате своите способности за самоизявяване и подобряване на обстановката в семейството.

На много Водолеи се предоставя възможността да получат стимул в развитието на любовните отношения, за което те много се стараят.

По-добре е да се отдалечите от работата, да не встъпвате в контакти, а да потърсите духовна поддръжка в любимите си занимания.

Риби

Днес в любовните си отношения трябва да проявите готовността си да се приспособявате към променящата се реалност. Вие сте мек и снизходителен човек и затова се дръжте по-далеч от вулгарни и пошли лица.

Обхваща ви любов към всичко красиво. Струва си да се заемете с въвеждането на ред в дома и на работата си, тъй като неопрятността на нещата буди у вас вътрешен протест.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе