Емоционален финал на „Игра на тронове“

Според думите на Кит Харингтън, трябва да очакваме много емоционален финал на „Игра на тронове“.
Финалният осми сезон на „Игра на тронове“ е едно от големите събития в света на поп културата за 2019 година. Може би най-епичният и скъп сериал в историята ще приключи с шест последни епизода, които ще ни покажат развръзката на всичко случващо се досега в Седемте кралства. Премиерата на осми сезон на „троновете“ ще се състои през месец април, а феновете на шоуто вече тръпнат в очакване.

Неизбежно е всички актьори от сериала, които говорят пред медиите, да бъдат разпитвани относно това, което предстои. Изключение не направи и Кит Харингтън, играещ ролята на Джон Сноу в продукцията на HBO. Говорейки пред Sky News, Харингтън заяви, че феновете трябва да бъдат подготвени за нещо наистина много емоционално.

YouTube

„Мисля, че ще бъде емоционално изживяване за всички, които ще гледат. И за всички, които участват. Смятам, че зрителите ще бъде наистина емоционално разкъсани, когаот всичко приключи“, обеща Харингтън.

Това не е първият път, в който 32-годишният актьор загатва, че последният сезон на „Игра на тронове“ ще бъде много силен. По-рано този месец той даде интервю за GQ Australia, заявявайки, че за всички на снимачната площадка заснемането на последния сезон не е било никак леко изживяване.

„Последният сезон на „троновете“ е проектиран така, че да ни разбие на парчета“, коментира той.

„Когато снимките свършиха, всички бяха пречупени. Не зная дали плачехме, защото всичко приключва, или защото всичко това бе толкова изморително. Липсваше ни сън. Всичко бе така направено, че да си помислиш „писна ми от всичко това“. Помня че в края всички вървяха наоколо, сякаш си казваха „това бе достатъчно – обичам това, ще ми липсва, но повече не мога“.

Тези дни Мейси Уилямс, играеща ролята на Аря Старк в продукцията, също обеща на феновете, че финалът на сериала надали ще ги остави доволни от развръзката. Каквото и да означава това.

Източник: www.soundtrack.bg

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе