Намериха телата на възрастни мъж и жена в дома им

Телата на мъж и жена са открити в жилище на ул. „Христо Смирненски“ в Шумен. Сигнал подаден от близки на възрастното семейство. По техни данни, след като влезли в жилището, те открили в едно от помещенията починалата възрастна жена, а в друго помещение мъжа.

Криминалисти от РУ-Шумен изясняват обстоятелствата, при които е възникнала смъртта на двамата съпрузи. На място са старши комисар Ялчън Расим – директор на ОДМВР Шумен, окръжният прокурор Маргарита Георгиева – административен ръководител на Окръжна прокуратура Шумен и Делян Димитров – заместник окръжен прокурор, който е наблюдаващ прокурор по случая.

YouTube

Пред журналисти директорът на полицията Ялчън Расим съобщи, че телата са на мъж на 87 години и на жена на 85 години. „Двамата са с огнестрелни рани в областта на гърдите. Тя е имала здравословни проблеми. Вероятно се касае за убийство и последващо самоубийство“, каза Расим. Той допълни, че в една от стаите имало оставено предсмъртно писмо и пушка законно притежавана от мъжа, който е бил ловец. Пушката е намерена до неговия труп.

На място се извършват се процесуално-следствени действия за изясняване на обстоятелствата, при които е настъпила смъртта на възрастните хора.

Източник: kmeta.bg

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе