Кои зодии не могат да се понасят

Има някои знаци на зодиака които не само, че се мразят, а направо не могат да се дишат един друг.

Причините за това поведение и нагласи могат да бъдат различни, но резултатът винаги е един и същ: сериозна война избухва между представители на определени знаци

Стрелец и Лъв 
Двамата мощни и упорити знака на зодиака се сблъскат с главата напред. Стрелец не се разбира с Лъв заради постоянния сблъсък на възгледи, идеи, приоритети и изисквания, които изпълват във всеки от горните знаци на зодиака. Лъв е свикнал да бъде доминиращ във всяка ситуация, независимо дали е връзка, работа или случайна комуникация. Лъвът е свикнал първата и последна дума винаги да са негови. Стрелецът, в който войнственият дух на свобода никога не заспива, не толерира никакъв контрол, опити да бъде командван и да му дават заповеди. Той е собственият си господар и е свикнал да слуша само собствените си „Аз“. Стрелец няма да ласкае Лъвът, за да го спечели. Той си е самодостатъчен. Като правило, когато Лъв и Стрелец създават двойка, нищо добро няма да излезе от това. Или войната между двата знака ще продължи вечно, защото нито една от тях няма да бъде първият, който ще отстъпи назад, или и двете зодии ще попаднат в жестока и дива битка. 

Рак и Скорпион

Топли чувства помежду им няма как да има. Ракът е с тихо, спокойно, домашно създание и обича да има уютен дом и скромна вечеря, които му гарантират пълното щастие. В същото време Ракът е емоционално напълно балансиран, рационален, ако е необходимо, за разлика от Скорпионът, чийто живот се контролира от страстите. Скорпионът не може да приеме и разбере начина на мислене и моралния кодекс на домошаря Рак, затова, когато се сблъска с него, той отчаяно се опитва да му покаже своето нещастие, непоследователност и простота. Скорпионът е жизненоважен, за да се увери, че думите и действията му са имали ефект. Той, като истински представител на своя знак, ще се радва да наблюдава отровата си и бавно да убива. Но Ракът е в състояние да намери противопоставяне. Ударя бавно, но сигурно. А най-доброто оръжие в ръцете му е безразличие, пълно безразличие и отхвърляне, съчетано с желязно спокойствие, което води до разсейване на Скорпиона. Бракът между Скорпион и Рак често бързо се разпада поради причините, описани по-горе. 

Овен и Риби
Овенът не харесва тези, които са твърде бавни, а животът им се контролира от чувства. Той живее по други закони. Той е активен, а Рибата е бавна и спокойно. Овенът може да почива в шумна и весела компания след работа, а Рибата трябва да придобие сила в своето уединено място, за което, освен нея, никой не знае. Овен е принципен и Рибата е готова да направи отстъпки, ако е необходимо. Нищо не може да свърже два такива различни знака на зодиака. Овен със сигурност ще се опита да промени Рибата, да я нагласи така, че да отговаря на техните вкусове и навици, а Рибата ще му отговори с протест, тъй като той не обича никакви промени. Овен с Риба ще се превърне в безжизнено цвете, което не се полива дълго време, а Рибата до нея ще се чувства така, сякаш те са били жестоко изхвърлени от морето на сушата. 

Везни и Дева

Девата не толерират Везните, точно както Везните не толерират Девите, които най-вече ценят човешката естественост и лекота, те се вбесяват от лъжи, лицемерие, ласкателство и не толерират „актьори“, които обичат да опитат различни маски. Такива многостранни личности, майстори на прикриване на истински чувства и талантливи ласкатели са Везните. Представители на този знак се използват за затваряне на сърцата си към ключа, те могат да се адаптират към условията на съвременния свят и да се променят като хамелеони. Те са напълно неразбираеми мотиви и цели на Девите, според тях, нямат издръжливост и не могат да оцелеят. Конфликтът между тези два знака изригва, когато започнат да работят заедно. Подобен сблъсък обикновено води до сериозна враждебност. Взаимната омраза на Водолея и Девата е повече от изпепеляваща.

Дева и Водолей

Водолеят ще се опита във всяка ситуация да постави Девата на мястото й. тези две зодии не трябва да се обвързват по никакъв начин, тъй като такава връзка постоянно ще бъде причина за конфликти и много скандали. Най-добре е тези два знака да съществуват на неутрална територия, където има трето лице. Способността за разрешаване на конфликти, намиране на компромис и отстъпки е безценно качество на Девите, но Водолеите не го признават изобщо. Не всеки е способен на това. В един свят, в който всеки от нас е индивид със собствените си плюсове, минуси и хлебарки в главата си, тази способност е в състояние да запази взаимното неразбирателство. Хармония помежду им е напълно изключена.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Върни се горе