Tрима младежи започнаха работа в Областна администрация

Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен и заместниците му Нурие Црънгалова и Евгени Драганов, както и Главният секретар Михаил Тодоров пожелаха успех на трима младежи, които днес започнаха работа в Областна администрация-Разград по програма „Старт на кариерата“.

Дженан Алиева е завършила специалност „Прогнозиране и планиране“ в Стопанска академия „Димитър А.Ценов“, Марина Кирилова – „Право“ в Русенски университет „Ангел Кънчев“, а Сертер Ибрахимов –„Аграрен бизнес“ в Икономически университет-Варна.  

Г-н Хюсмен им пожела успешно да се сработят с екипа на Областна администрация, да бъдат всеотдайни в дейността си и след края на програмата да получат предложение да продължат работа в Областна администрация.

Програмата „Старт на кариерата“ дава шанс на млади висшисти да започнат работа и да натрупат стаж и опит по своята специалност. Те трябва да са регистрирани в бюрата по труда, да са на възраст до 29 години и да не са работили по придобитата от висшето образование специалност. Одобрените младежи получават по програмата заплати в продължение на 9 месеца. Тези, които се справят добре с работата и имат желание за развитие на кариерата си, продължават предложения да останат на работа и след този срок. През последните години трима от участниците в тази програма в Областна администрация-Разград продължиха своите кариери си в администрацията: Гюлбен Сабриева – в Областна администрация-Разград, Димитър Генов – в Община Разград, Десислава Йорданова – в Областна администрация-Русе.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе