След 19 години намериха тялото на хърватка във фризера на сестра й

Хърватската полиция арестува жена, след като откри тялото на сестра й, изчезнала преди 19 години във фризер в семейния им дом, предаде ДПА, позовавайки се на местни медии.

Говорител на полицията потвърди за ужасяващата находка и за ареста на 45-годишната заподозряна в Паловец, село на стотина километра от Загреб, предаде БТА.

YouTube

Къщата, където днес е бил открит трупът, принадлежи на семейството на Ясмина Доминич, 23-годишна студентка, изчезнала в Загреб през 2000 г.

Не е известно кой е сигнализирал на полицията за тялото в единия от фризерите в мазето. Местни медии цитират съседи, които казали, че след прекъсване на електричеството в къщата наоколо започнала да се носи неприятна миризма.

Макар че Ясмина е изчезнала още през 2000 г., за това е било официално съобщено пет години по-късно. Тя живеела в къщата заедно със сестра си, докато не се преместила в Загреб, за да следва.

Сестра й продължила да живее там заедно със съпруга и двете си деца. Бащата на двете сестри се е споминал преди три години, а майка им живее в Германия. Съпругът на заподозряната също е бил разпитан от полицаите и по-късно освободен.

Полицията все още не е потвърдила официално идентичността на починалата или причината за смъртта й.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе