Кои са тайните страхове на всяка зодия

Всеки човек има своите страхове.

Някои се страхуват от самотата, други от това да не останат без пари, трети да не бъдат наранени. Понякога нашите страхове зависят и от зодията ни, пише Дарик. Ето кои са тайните страхове на всяка зодия:

YouTube

Овен

 

Овенът мрази да губи, обича той да води парада и е готов на всичко, за да стигне до върха. Но това, което го плаши особено много е загубата на приятел, на близък до сърцето му човек.

Телец

Телците се страхуват от финансова нестабилност. Когато видят, че парите в сметката им значително намаляват, първото нещо, за което си мислят е от какво ще трябва да се лишат сега.

Близнаци

Близнаците изпитват страх от взимането на решения. Близнакът се спира на едно нещо, а след минута другата половина от него му подсказва друго.

Рак

Ракът се плаши от напускането на дома. Родените под този знак обичат да имат своя защитена зона, в която се чувстват в безопасност.

Лъв

Това, което би изплашило Лъва най-много, е никой да не го забележи в стая, пълна с хора. Но  Лъвовете знаят как да се справят с това и да спечелят хората около себе си.

Дева

Девите се плашат от несъвършенството. Родените под този знак се стремят към съвършенство не само в простичките неща, като обзавеждането на дома си, но са също толкова взискателни и към самите себе си.

Везни

Те са интелигентни, любвеобилни и страстни партньори. Това, което плаши Везните е да не останат сами. Подобни случаи в живота им ги тласкат към депресия за много дълго време.

Скорпион

Това, което може да изплаши Скорпиона е чувството за близост, интимността, прекалената привързаност към някого. В подобен момент Скорпионът усеща, че личната му свобода и идентичност са застрашени.

Стрелец

Дали ще са тесни затворени пространства или всекидневни досадни задължения, Стрелецът се плаши от всичко, което може да го притисне до стената.

Козирог

Козирозите са работливи и амбициозни. По пътя към успеха може да ги спре само страхът от провал.

Водолей

Водолеите се плашат от всичко, което може да ги постави в окови, като например работа, брак или връзка.

Риби

Отговорността плаши родените под знака Риби, които никога не искат да пораснат, живеят си в свой собствен приказен свят, далеч от правила, отговорности и задачи.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе