Дневен хороскоп за 22 февруари

Овен

Възможно е възникването на любовен триъгълник. Нужно е общо да се обсъждат семейните проблеми, но окончателното решение трябва да взимате сами. Възможно е повишаването в длъжност. Това успявате да постигнете, ако съумеете да изберете подходящо време да се обърнете по този повод към началника си и да се възползвате само от честни средства. Може да постигнете голям финансов успех и всеобщо признание на вашия талант.

YouTube

Телец

Днес направо разцъфвате в центъра на вниманието на поклонниците. Може да се проявите като прекрасни събеседници, знаещи и отлично разказващи различни шеги, вицове и истории. Телците-ръководители трябва да разберат, че ако подчинените действат без изгода за себе си, резултатът от работата може да бъде отрицателен. Възможно е за нуждите на любимите или децата да похарчите почти всичките си средства.

Близнаци

Имате изтънчена натура, всяка грубост или вулгарност наранява вашите чувства. Леко можете да се приспособите към нови хора и условия, можете да общувате с всички, освен с грубите хора. Откровеността, а понякога ехидността на вашите думи ви създават врагове, но вие можете да постигнете успех във всички начинания. Постарайте се да не правите големи дългове.

Рак

Не е изключено да получите нови поводи за ревност. Недоброжелатели, ако съществуват такива, могат силно да навредят на семейството ви. Старайте се по никакъв начин да не бъдете въвлечени в интрига.Подходящо време за ходатайство за повишение в службата. Възможно е дори самите ръководители да ви предложат повишение.

Лъв

Днес е трудно роднините да ви разберат. През този ден се отличавате с оригинално мислене, нешаблонни съждения и независими възгледи, както и със своеобразно честолюбие. Леко внушавате доверие у околните и е възможно да се появят нови поклонници. Избягвайте спекулациите и борсовите игри!

Дева

Възможни са необяснима печал, скука и сънливост. Днес ви е трудно да се справите с тези състояния сами. Възможни са проблеми, касаещи един от старите ви приятели. Партньорските ви отношения се разрастват, което се вижда от появяването на нови хора в живота ви и разширяване на кръга на общуване. За всичко разчитайте само на себе си.

Везни

Днес за вас е много важно да получите свобода на действие и възможността да живеете така, както искате и умеете. В личния си живот проявявате активност и повишено внимание към своя избраник. Може да се наложи да отстоявате своите възгледи и убеждения. Много Везни вземат правилни кардинални решения и установяват нужните връзки, които ги предпазват от големи неприятности и проблеми в близко бъдеще. Не си позволявайте ненужни покупки.

Скорпион

Крайно емоционални, възприемчиви и страстни, Скорпионите скриват своите чувства от околните под маската на студено безразличие – дали не заради това вие постоянно се терзаете от всеобщото неразбиране и самота? Носейки на хората нещастия, Скорпионите сами страдат дълбоко от онези непоносими мъки и противоречия, които те са склонни най-жестоко да изливат върху най-близките си и любими хора.

Стрелец

Голяма е вероятността да изпаднете в крайност или да вземете желаното за действително. Възможно е днес да получите потвърждение за своите опасения. Възможно е привлекателните перспективи да не ви измамят и партньорите да не ви подведат. Добър ден за пътешествия, пеши разходки и физически упражнения. Може да сте равнодушни към парите, способни сте щедро да помагате на изпадналите в беда.

Козирог

Този ден може да не донесе много успех на тези, които са свикнали за всичко да разчитат на любимия човек. Емоциите преобладават над разсъдъка, което може да доведе до конфликти и влошаване на самочувствието. Старателно планираните събития могат да се провалят, а тези, за които не сте били подготвени, могат да се окажат плодотворни. Не са изключени измами и недобросъвестност от страна на хора, от които зависите материално.

Водолей

Възможно е вашите избраници да са се уморили от постоянните ви експерименти. Този, който може да разчита на други хора и да им се довери, притежава допълнителна защита срещу болестите. В живота на много Водолеи се забелязва ново по-високо ниво на развитие в посока на нови дейности и планове. Не разчитайте на „рога на изобилието“, налага ви се много да работите за материалната си независимост.

Риби

Може напълно да се възползвате от благоприятното разположение на звездите за проявяването на най-високи чувства и да не си отказвате дори малките радости. Възможно е днес да изпитате непреодолимо влечение към знания, може да ви се приискат нови познанства и впечатления. Не са изключени интересни предложения от страна на ръководството. Трябва да сте много внимателни при сключването на финансови сделки, в различни преговори и изясняване на отношения.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе