Дневен хороскоп за 1 март

Овен

Условията в бизнеса се променят динамично и развитията ще го потвърдят, но с навременните си решения ще си спестите времето и нерви. Просто трябва да сте много внимателни. По-важно за вас е да осъзнаете, че доброто, в името на което се трудите и живеете не бива да бъде за ваша сметка. Освен това към чисто практическите задължения се прибавят и неотложни контакти, които в едни случаи са предварително уговорени, а при други такава едва ли е имало. Днес ще сте особено чувствителни към мнението на околните.

YouTube

Телец

Не е сигурно, че в деловите практически ангажименти ще реализирате намеренията си, но по отношение на преговори и контакти сполуката е безспорна. Не отказвайте. Сутринта ще сте настроени доста сговорчиво и това сигурно ще изненада всички около вас. Опитайте се да избягвате категоричните изказвания и обидните реплики. Имате възможност да изградите стабилна основа за бъдещи професионални и материални успехи.

Близнаци

Не си давате сметка, че без тяхната енергия не бихте стигнали до там, където сте. Мир и възстановяване на равновесието. Преди обяд ще сте малко по-неорганизирани, но следобеда трябва да действате целенасочено и безотказно. И вашият петък ще е доста напрегнат както при част от другите. Днес може да се чувствате малко по-странно и да ви се иска да сте по-далече от грубата действителност.

Рак

В личен план се забелязват притеснения при мнозина, които често са причинени от вътрешни неудобства, засягащи предимно личния план. Може да не ви засягат пряко, но при всички случаи ще обогатят опита ви. Някой ще ви сподели тревогите си, а вие ще ги приемете твърде лично. При възможност проведете разговорите си с ваши познати, работещи в държавните институции. Общност и споделяне са нещата, от които ще имате нужда днес, но някак доста нервно и напрегнато ще ви се получават.

Лъв

Очакват ви приятни емоции с любимия човек. Утре няма да сте замаяни и да се чудите какво точно трябва да свършите. Ще получите писмо или твърде емоционално телефонно обаждане от стар познат, с когото не сте общували от години. Възникват силни вълнения у някой от вас, които ще предизвикат неочаквана възможност за провеждането на важни разговори. Известни тревоги и ядове ще съпътстват днешния ден на Лъвовете, но ще се справите.

Дева

Няма да ви липсва творческо въображение, което да насочите в желаната от вас насока. Тази вечер ще се наложи да водите леко неприятен разговор. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели. През петък напрежението ще е високо – не е време за пътувания, за поддържане на отношения или работа с хора в чужбина. Предстои Ви да направите решаващата крачка.

Везни

Част от Везните ще предприемат пътуване, което ще им донесе изразителен успех. Благоприятна е реализацията на вашите таланти. Трябва да осмислите ценностите си и да преодолеете съмненията си. Утре вечер се погрижете за отдиха и развлеченията си. Очаквайте приходи с които ще сте спокойни за следващите седмици. Преценявайте думите и постъпките си внимателно и с разума си.

Скорпион

Проблеми се явяват при Скорпионите през днешния ден.Обикновено става въпрос за лична ви нестабилност, която може да се превърне в проводник за беди. Бъдете откровени с тях, но приемете и тяхното мнение. Мобилизирайте се и действайте до постигане на желаната цел. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето ви и до заниманията ви с бизнес или финансови въпроси. Не бъдете прекалено резки с околните.

Стрелец

Напрежението на работното място ще бъде овладяно след навременната намеса на някой от вас.Някои излишни задачи ще отпаднат, а за други ще получите важни инструкции и нови срокове за реализация. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които можеда развиете. Ако сте влюбени, днешния ден дава възможност да обсъдите много вълнуващи въпроси. Постарайте се да вложите разум в отношенията с околните. Ще имате възможност да се срещнете с човек, когото не сте виждали отдавна и с който ще прекарате приятно голяма част от времето си днес.

Козирог

Никакви притеснения и ангажименти няма да смутят спокойствието ви. Може да сте малко по-раздразнителни от обикновено, но да му мислят околните, вие трудно ще промените настроението си. Обидите остават само спомен, вашият оптимизъм се връща наново. Добре е интимните ви тревоги да не излизат от дома, в противен случай ви очакват неприятни изненади. Ситуацията е временна.

Водолей

Умората ви ще изисква да оставите настрана проблемите в работата, и да си починете. Особено много ви се отдава да убеждавате днес и това е прекрасен повод да прокарате идеите си сред околните. Петък ще внесе известно вълнение сред Водолеите. Няма да бъдат печеливши и успешни за вас. Сигурен успех ще завоюват Водолеите, които са настойчивите за деловата си реализация.

Риби

Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Занимаващите се с посредническа дейност ще получат интересна оферта. Ще получите висока оценка, подкрепа и възможност да се заемете с работа, която ви интересува.Постарайте се самите вие да спазвате препоръките, които давате на околните. Днешният ден ще ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Не отказвайте предложение на приятели за вечерта.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе