Дневен хороскоп за 3 март

Овен

Тази неделя мястото ви е сред природата. Опитайте се да видите всички красиви неща и да им се насладите изцяло. Вечерта избягвайте гледането на тежки филми, изберете си комедия.

YouTube

Телец

Тази неделя ще бъде отражение на състоянието на чувствата и мислите ви. Ще се изненадате колко промени са настъпили у вас през последните седмици. Отсейте ненужното и продължавайте напред.

Близнаци

Тази неделя бъдете грижовни към себе си и преценете кое от задълженията си може да отложите. На всяка цена си оставете достатъчно време за сън.

Рак

Тази неделя помислете добре как ще разпределите ангажиментите си през зимните месеци.  Има занимания, които правите само, защото сте свикнали. Може би е време да се разделите с тях и да изберете нещо ново.

Лъв

Тази неделя може да е уморителна заради всички релаксиращи мероприятия, които сте планирали за днес. Още към обяд ще разберете, че не е трябвало да се товарите толкова много.  Не бързайте да се уговаряте за вечерта.

Дева

Основната ви задача за почивния ден ще бъде да чуете другите. Вероятно ще имате среща с роднини и ролята на добър слушател няма да ви се размине. Опитайте се да изслушате човека до края.

Везни

Тази неделя може да ви върне към спомен или по-скоро предишен опит. Точно това ви е  нужно сега. Колкото и нестандартно да ви се вижда използването му за решавате на проблема. Опитайте, почти сигурно е, че ще ви свърши работа.

Скорпион

Тази неделя ще ви срещне с човек, който ще преобърне представа ви за важна част от живота ви. Не е задължително да приемате изцяло мнението му, но помислете върху това как изглеждат нещата от другата гледна точка.

Стрелец

Тази неделя ще ви притисне с нуждата да се заемете с нещо ново.  Не се отказвайте докато не го откриете. Не се отказвайте и ако установите, че е много непривично за вас. Не се страхувайте от предизвикателството.

Козирог

Тази неделя може да си позволите повече глезотии от обикновено. Единственият риск не е да се разглезите прекалено, а да не се уморите от много удоволствие. Оставате си време и за почивка.

Водолей

Тази неделя ще ви изненада с неочакван прилив на енергия и желание за работа. Ако сте решили, че не ви се стои на едно място – действайте. Вечерта ви очаква романтична изненада от страна на любимия ви човек.

Риби

Ако се чудите дали сте постъпили правилно или не, със сигурност вече няма значение щом е отминало. Денят предразполага към едно по-разумно поведение от ваша страна, което никога не ви е в излишък.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе