Дневен хороскоп за 17 март

Овен

Краят на седмицата може да ви донесе любовен роман, очевидно таен, който, съдейки по всичко, няма да продължи дълго. Напълно възможно е някои Овни да се оженят или при тях да възникне любовна връзка.

YouTube

Това е много благоприятно време за учение и пътешествия. През този период у вас може да възникне желанието за благотворителност.

Телец

Нетърпеливите Телци трябва да се стараят да проявяват търпение. Всичко с времето си. Възможно е днес да ви се наложи да доказвате, че предлаганата реорганизация на жилището си струва.

Възможно е разочарование от нежеланието или неумението достойно да организирате празник или почивка.

Користни хора могат да ви използват за своите интереси.

Близнаци

Възможно е да преживеете много разочарования в сърдечните дела и приятелството. Днес може да ви дразнят мудните думи и постъпките на близките ви.

Може да се стремите към активен отдих. Привличат ви танците, игрите, и всички занимания, където се изисква бързина и сръчност: състезателните автомобили и мотоциклетите.

Във финансовите ви дела може да има или грандиозни успехи, или големи неуспехи, във вашия случай не може да съществува златната среда.

Рак

Няма какво да се безпокоите за безупречните си отношения, те издържат всички изпитания и само се заздравяват. Днес пътят ви се пресича с интересни хора, от които има какво да научите.

Положението на планетите благоприятства пътуванията с цел почивка, спортните занимания, посещенията на приятели и познати, отиването на театър, кино или просто развлеченията.

Отделяйте повече внимание на своите финанси.

Лъв

Активното общуване с хората и добрите отношения с роднините продължават до края на месеца. Много е възможно заедно със свои приятели да вземете участие в движението за защита правата на човека или в профсъюзната дейност.

Много от Лъвовете няма да придават голямо значение на парите и могат да проявяват разоряваща щедрост.

Възможна е идилия в любовта.

Дева

Нараства вашето обаяние, дара да убеждавате и способността ви да привличате вниманието на публиката. Необходими са сдържаност и противопоставяне на съблазните.

Днес сте предразположени към критика, осъждане и насмешки. Благоприятно е честването на празници, колективни мероприятия и организиране на общи дела. Днес не давайте пари на заем и не се вслушвайте в чуждото мнение – то е погрешно.

Везни

Прикритостта и хитростта на Везните и необяснимите постъпки могат да провокират конфликтни ситуации в общуването с любимия човек. Разчитайте изключително на своето мнение и интуиция, но избягвайте тщеславието и егоизма.

Може с цялото си семейство да вземете участие във всички мероприятия през този ден. Не е изключено да се наложи да окажете помощ на приятели или роднини.

Скорпион

Бъдете готови за недоброжелателно отношение от страна на скорошния ви възлюбен. Възможни са неприятности, касаещи членовете на семейството ви и ваши приятели.

Нужна ви е почивка и смяна на обстановката. Много Скорпиони трябва да се откажат от набелязаните планове и да прехвърлят вниманието си върху проблемите на своите близки.

Стрелец

На мнозина усилията в любовните отношения може да се сторят напразни и безплодни. Не трябва да се оставяте страстите да ви повлекат. Избягвайте резките изказвания или разговорите с повишен тон.

Добър ден за пътешествия, разходки и физически упражнения. Може да сте равнодушни към парите.

Способни сте щедро да помагате на изпадналите в беда и може да пожертвате големи суми за детски домове, а ако нямате пари, да отдадете своето време, труд и идеи.

Козирог

Нова любов може да ви изненада като гръм от ясно небе. Старайте се да избягвате конфликтите, да се държите по възможност коректно и меко.

Не е изключено битовите и семейни проблеми да излязат на преден план и да заемат голяма част от времето ви и да изискват много сили.

Възможно е да получите известие, което да ви позволи да намерите допълнителен източник на печалба.

Водолей

Началото на деня иска от вас претеглени решения в личния ви живот. На тези, които обичат да изпъкнат или да се отличат пред своите възлюбени, се препоръчва да се придържат към разумните граници.

Девизът на деня е великодушие, скромност и душевно равновесие.

Възможно е днес много Водолеи да не успеят да си починат, финансовото ви положение малко може да се влоши по независещи от вас причини.

Риби

Ако през миналите няколко дни сте успели да се предпазите от глупости и необмислени постъпки, днес чувствате пълнотата на живота и желанието да се ориентирате в личния си живот.

Ако проявите излишна емоционалност и несдържаност, могат да възникнат недоразумения и свади в семейството.

Разположението на звездите е толкова добро, че всички мероприятия са успешни и оставят ярки спомени. Бездействието е погубващо за вас, вашето тяло и финансовото ви положение.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе