Каква е кармата ви от минал живот?

В живота на всеки от нас има по нещо което не върви, без значение дали полагаме или не усилия да го подобрим.

Много е възможно например ако не ви върви в любовта, това да е карма от предишен живот, която трябва да разрешите през този жизнен цикъл.

YouTube

Днес споделяме един интересен тест, който ще ви покаже каква е кармата ви от предишен живот и как да я разрешите. Пред вас има три звезди. Изберете една и вижте какво показва резултатът.

Звезда 1 – Да бягате от нездравословни връзки

В минал ваш живот, повечето време сте прекарали сами, изолирани, чувствайки се изоставени. В настоящия ви живот взаимоотношенията са много важни за вас и вие сте готови да направите всичко възможно, за да предотвратите самотата. Това може да се отнася за любовта, връзките с колеги, приятели, роднини.

За съжаление виждате само положителните страни в хората, не и техните отрицателни качества. Често се борите за взаимоотношения, които само ви нараняват, от страх да не бъдете самотни. Ето защо е добре да се научите да разпознавате предупредителните знаци, които ще ви спестят в бъдеще болка и разочарования.

Звезда номер 2 – Саботирате себе си и целите си

В минал ваш живот сте правили неща, които не са били добре обмислени, не сте постигнали положителни резултати. Вашите решения често са ви излагали на риск свързан с финанси, физически и по някакъв начин провалите ви са ви накарали да не вярвате днес достатъчно в себе си.

Може би е време да започнете да обмисляте по-добре решенията, които взимате. Не е лошо да искате съвети от другите, но е важно не само да бъдете напътствани. Положете усилия да повишите увереността си, ако е необходимо подобрете вашите умения, квалификации.

Звезда номер 3 – Трудности с доверието

В минал ваш живот, често сте били жертва на измама и неуважение, така че сте загубили доверие в хората. Вашата мнителност е част от ежедневието ви. Ето защо е важно в сегашния ви живот да работите над тази карма.

Следвайте интуицията си, а знаците са постоянно край нас и лесно може да разберете, когато някой не е с добри намерения. Оставете си време за изграждане на връзки с хората, които общуват с вас, за да ги опознаете по-добре, преди да отсеете дали могат да бъдат част от живота ви или не. Не забравяйте да виждате тъмните и светли страни на характера.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе