Дневен хороскоп за 18 март

Овен

Отношенията с роднините и приятелите се развиват отлично. Вие се нуждаете от тяхното общество, получавате и самите вие давате полезни съвети и си оказвате взаимна помощ.

YouTube

Своеволието на Овните на работното място може да приключи, при крайни обстоятелства с тяхното уволнение.

Нуждаете се от любов и нежност, пък и самите вие сте изпълнени със страст.

Телец

Днес може да имате силен стремеж да разбирате и да бъдете разбирани, да развивате взаимоотношенията с любимия си човек и в същото време да оставате верни на своите принципи и убеждения.

Възможно е днес да дадете разумен съвет на близък. Като специалист може да имате силното желание напълно да използвате своя интелект и знания за работата си. Не се очертава голяма печалба.

Близнаци

Главната опасност за вас са нежелателните познанства, заради които можете да попаднете в беда по-рано от момента преди да сте почувствали нещо нередно.

Днес е трудно да се спори с вас или да ви се дават съвети. Близките ви могат да видят пропаст в отношенията с вас.

В работата и в учението си проявявате склонност към риск, към спекулациите, към взимането на прибързани решения, към несдържаност и раздразнителност, както и вътрешна напрегнатост. Не се опитвайте да забогатеете за сметка на борсови игри – това не е за вас.

Рак

Всички Раци, независимо къде и с кого работят, трябва да въведат ред в нещата си, свързани с данъците, недвижимите имоти, застраховките и тем подобни.

Активни и успешни са Раците, работещи с деца, заетите в развлекателната индустрия и спорта. Особено успешна е първата половина на деня.

Твърде лесно влизате в конфликт с хората. Вземете се в ръце, за да не разрушите в своята разпаленост любовните си отношения.

Лъв

Заслужавате признанието на поклонника си. Дори ласкаенето и похвалата няма да са ви във вреда, а само увеличават вашите усилия. Влиянието на планетите върху семейните ви отношения е положително.

През този ден можете изцяло да се посветите на любимата си работа и на творчество.

Днес ви е леко да спечелите пари благодарение на собствения си талант, а не на попрището на търговията или бизнеса.

Дева

Постъпките ви могат да повлияят отрицателно на вашата репутация. На мнителните Деви може да се струва, че началството ги гледа накриво или да възникне подозрението, че приятелите им се обиждат за нещо.

Сега не се опитвайте да достигате нови рубежи. Проявявайте внимание към делата, искащи капиталовложения.

Везни

Звездите ви предпазват от случайни познанства – чуждото влияние може да има негативни последици за вашия личен живот. При много Везни неувереността в бъдещето може да е свързана с промяна на местожителството, загуба на партньори, приятели и роднини.

Не се ограничавайте в тесни рамки, не правете неизпълними планове и не хранете напразни надежди. Не е изключено да претърпите тежки финансови загуби, въпреки вашето благоразумие.

Скорпион

На много Скорпиони днес са свойствени силните емоции, бурните увлечения и поривите на страст, които буквално ви изваждат от равновесие.

Възможно е състояние на раздразнителност и затвореност, нарастване на вътрешната напрегнатост, която ви е трудно да сдържате.

Трябва да се разтоварите, да насочите своята енергия към любимата си работа. Приключете с важните дела и привършете отдавнашните спорове с роднините си за наследството.

Стрелец

Пазете се от сплетни, чужди съвети и клеветите на съперниците. През втората половина на деня са възможни раздразнение и умора, които да провокират конфликти в личния ви живот.

Възможно е да получите известия, които да повлекат след себе си големи и приятни промени в сферата на професионалната дейност.

Козирог

Метеорологичните условия могат да бъдат причина за лошото ви настроение, за новата вълна от съмнения, униние и меланхолия. Не очаквайте от хората от вашето обкръжение услужливост и повишено внимание към вашата личност.

Много е възможно в близко време да ви се наложи да смените работата и стила си на живот. Днес имате време да помислите за това.

Не се отвличайте с битови проблеми. Възможно е вашият партньор да е решил да ви измами по отношение на печалбата.

Водолей

Възможна е дисхармония в общуването на влюбените и появяването на проблеми безпричинно. Днес сте принудени да помислите за укрепването на своя родителски авторитет.

Понижава се вашата активност вследствие натрупалите се неприятности. Във всяко едно мероприятие днес разчитайте на сътрудниците и покровителите.

Риби

При взимането на важното решение за брак се доверете на своята интуиция и „гласа на сърцето си“. Възстановете отношенията с децата, родителите си и хората, с които сте се скарали.

Бъдете последователни и търпеливи във всяко нещо. Присъща ви е склонността към изучаването на всичко загадъчно в природата, независимо от това, с какво се занимавате.

Състоятелните хора могат да жертват за нуждаещите се големи парични суми.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе