Лудогорец се включва в глобалната кампания #Morethanfootball

За трета поредна година ПФК Лудогорец 1945 ще бъде част от глобалната кампания на европейското футболно общество #Morethanfootball Action Weeks, която ще обхване периода 19 март – 9 април 2019 година.

Инициативата е глобална кампанията, която предоставя на европейското футболно семейство платформа за информиране и ангажиране с феновете и заинтересованите страни за техните дейности в областта на общността и социалната отговорност. Чрез кампанията се повишаване осведомеността за трансформиращата роля, която европейският футболен клуб може да играе в промяната на живота на хората. Програмата се подкрепя от UEFA, ECA, EFDN.

YouTube

Лудогорец ще участва в глобалната кампания #Morethanfootballhttps://ludogorets.com/bg/news/?i=2973#ludogorets #WeARELudogorets

Публикувахте от PFC Ludogorets 1945 в Вторник, 19 март 2019 г.

В периода на кампанията, клубът ще стартира своя инициатива Live Friendship, с която ще стимулира младите да се срещат и създават приятелства на живо. Футболистите от първия тим, талантите от школата и спортната общественост в града ще си предават символично футболната топка.

Лудогорец ще създаде специална група в социалните мрежи, в която ще се събират млади доброволци, готови да бъдат част от футболните срещи и инициативи на клуба. По този начин ще се даде възможност да се срещат и забавляват заедно на открито, чрез спорта , а не да търсят виртуално приятелство.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе