Каква е женската ти суперсила според зодията

Жените сме си супергероини принципно, но и зодиите ни играят важна роля в силите, които притежаваме.

Всяка една от нас изпъква с характер и умения. Но чудили ли сте се кое ваше качество може да се счита и за суперсила?  Ето кои са тайните суперсили на жените според зодията:

YouTube

Овен – супер скорост

Овните мразят всичко, което забавя темпото им и начина, по който искат да живеят. Бързите обороти са тяхна страст и те доказват, че това може да бъде истинска суперсила.

Телец – забавяне на темпото

Телците са сред най-търпеливите представители на зодиака. Те могат спокойно да изчакат всичко да си дойде на мястото от само себе си.

Близнаци – всезнайковци

Близнаците общо взето знаят всичко и то до най-малкия детайл. Те обожават да четат и да учат, а мозъкът им постоянно е препълнен с информация.

Рак – лечители

Знаехте ли, че Раците са най-добрите майки в зодиака? Това е така, защото те обожават да се грижат за хората. И това е суперсилата им – да помагат на останалите, по какъвто начин могат.

Лъв – изключителна сила

Лъвовете са най-силната зодия. Те са смели, устойчиви и не могат да отстъпват. Могат да покажат на целия свят колко са силни, а най-голямото им вдъхновение идва, когато успеят да докажат правотата си пред останалите.

Дева – силен интелект

Девите имат голяма емоционална интелигентност, а това им помага в много житейски ситуации, в които останалите зодии не знаят как да се справят.

Везни – човешки щит

Вие обичате мира и сте способни да направите всичко, за да цари мир и всичко да бъде спокойно. Везните чувстват способност да закрилят любимите си хора и да ги обгрижват.

Скорпион – опасни мацки

Представителките на зодия Скорпион може да не са силно въоръжени и да не се бият с меч, но не е хубаво да ги закачате, защото си падат малко лудички и може да си изпатите.

Стрелец – пътуване във времето

Е, Стрелците не пътуват във времето буквално, но са хора, които обожават да се връщат към миналото, да откриват поуки както за себе си, така и за близките си и да анализират правилните си и грешните си ходове.

Козирог – камуфлаж

Резервирани, тихи и най-трудолюбивите в зодиака. Козирозите имат способността да се сливат с тълпата, без никой да види стъпките, които предприемат, докато самите те не решат.

Водолей – телекинеза

Водолеите са отлични манипулатори и успяват да накарат хората да правят точно това, което искат. Отлични лидери са и знаят как да постигнат своето.

Риби – магия

Рибите са най-креативният знак в зодиака и наистина са като вълшебници, които творят красота с ума, душата и ръцете си. Те са сбор от емоция и креативност, която носи истинско вълшебство.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе