Продължава пакетната продажба на билети, Лудогорец отваря още една каса в петък

Лудогорец съобщи, че при сериозен интерес продължава пакетната продажба на билетите за предстоящите мачове с Берое от I кръг на Първа шестица на 30 март от 18,15 ч., ЦСКА-София за Купата на България на 3 април от 18,30 ч. и с ЦСКА-София от II кръг на Първа шестица на 6 април от 17,15 ч. С цел улеснение за феновете в петък (29 март) от 11,00 ч. до 19,00 ч. ще работи и касата на улица „Васил Левски“. В момента входни талони за предстоящите двубои с Берое и ЦСКА-София се продават на клубната база Спортен център Лудогорец.

ПФК Лудогорец напомня, че в деня на двубоя с Берое касата на улица „Васил Левски“ ще работи от 11,00 ч., а тази на клубната база – от 8,30 ч. Феновете на Берое ще могат да се снабдят с билети от гишето на сектор „Гости“ на „Лудогорец Арена“, което отваря в 16,00 ч.
В деня на мачовете с ЦСКА-София за Купата на България и първенството касата на улица „Васил Левски“ ще работи от 10,00 ч., а гишето на сектор „Гости“ – от 12,00 ч.

YouTube

ПФК Лудогорец призовава своите фенове да се възползват от предварителната продажба, за да избегнат струпването на входовете преди началото на мачовете. Важно е да се знае, че домакинските сектори няма да бъдат допускани зрители с артикули на противникови отбори.

Целта на пакетната продажба на билетите е да бъдат улеснени всички привърженици на Лудогорец, които имат желание да подкрепят отбора в три от най-важните мачове от пролетния дял на първенството. По този начин феновете ще си гарантират предпочитаното място на стадиона за срещата с Берое и двата мача с ЦСКА-София.

Клубът напомня, че на мачовете от Първа лига на стадиона се влиза само срещу документ за самоличност, който трябва да бъде показан на органите на реда. Мaлолетните и непълнолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани срещу попълнена декларация от придружител. Търсете бланките на касите на „Лудогорец Арена“ и ги попълвайте стриктно.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе