Проведе се пролетния концерт на ЦПЛР Център за работа с деца в Разград

Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен бе гост на пролетния концерт на ЦПЛР Център за работа с деца в Разград. Събитието бе под надслов „Пролетни усмивки”, зрителите бяха посрещани с разноцветни стикери с усмихнати емотикони, с такива стикери излизаха на сцената на Общинския културен център и малките участници в творческата проява.

Г-н Хюсмен поздрави организаторите за чудесната идея да посветят концерта на усмивката. „Това е нашата България, усмихната, а не натъжена поради трудностите, които изживява. Ние сме горд народ, успяваме и трябва да се усмихваме като тази вечер. Вярвам, че България ще пребъде чрез тези красиви и можещи деца.” – заяви г-н Хюсмен в приветствието си към участниците, организаторите и зрителите на концерта.

В концерта участваха 320 деца от школите и съставите към Центъра за работа с деца: Школата по пиано, Школата по изобразително изкуство, Школата по английски език „Стъпка по стъпка”, Вокална група „Веселите глухарчета”, Градският мажоретен състав, Модерен балет „Арабеа”, Танцова формация „Феникс”, Детска танцова школа „Хорце”, Класът по поп пеене.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе