Стойчо Стоев: В момента мислим само за мача с Берое (ВИДЕО)

Снимка: Ludogorets TV

Лудогорец проведе тренировка в четвъртък сутринта, в която участие взеха всички футболисти, без възстановяващите се от контузии Пламен Илиев и Якуб Шверчок. След края на заниманието Стойчо Стоев даде интервю за клубната телевизия, в което говори по актуални теми.

– Г-н Стоев, Лудогорец проведе тренировка в пълен състав. В какво състояние са футболистите, които бяха ангажирани с националните отбори? Здрави ли са всички?
– Всички са здрави. Някъде има лека умора. Някои изиграха по два мача. Пътуваха. Но всичко е в рамките на нормалното. Най-важното е, че момчетата са здрави.

YouTube

– Как ще коментирате представянето на Антон Недялков, Абел Анисе и румънските национали Кешерю, Моци и Григоре?
– Общо взето гледах българския национален отбор. Срещу Косово Недялков се справи на едно добро ниво. Гледах и двубоя на румънците срещу Швеция. Драгош и Кешерю се представиха отлично. Кешерю даде острота на атаката. Не случайно вкара и гол.

– Сигурно ви радва формата на Кешерю, който отбеляза три гола в двата мача на Румъния с Швеция и Фарьорските острови?
– Всички знаем кой е Клаудио Кешерю. Той е голмайстор. Хубавото е, че вкарва и на национално ниво. Надявам се и в нашето първенство да продължава да разгръща головия си потенциал.

– Готов ли е отборът за двубоя срещу Берое в събота?
– Мисля, че е готов. Две седмици тренирахме без някои футболисти, но всички се стараха много. В днешната тренировка участие взеха и националите. Изводът, който си правя след това, което видях, е, че отборът е на добро ниво.

– Наясно ли сте със силните и слаби страни на отбора от Стара Загора?
– Естествено. Нормално е да съм наясно. Всички отбори от българското първенство се познаваме доста добре. Трудно бихме се изненадали. За мен е по-важно какво ще покаже нашият отбор с потенциала, който има.

– След мача с Берое предстоят двубои с ЦСКА-София за Купата на България и първенството? Мислите ли за тях?
– Фокусът е насочен към предстоящия мач с Берое. Естествено, имам яснота около мачовете с ЦСКА-София. Но пак казвам, че основните ни насоки са предимно към мача с Берое.

– Как върви възстановяването на Пламен Илиев и Якуб Шверчок?
– Добре. Имам сведения, че се възстановяват по-бързо от очакваното. Да не се ангажирам със срокове, но се надявам до десет дни, или две седмици, Илиев и Шверчок да са в едно много добро състояние.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе