Дневен хороскоп за 5 април

© Pixabay.com

Овен

Може да възникне тайна любов. По всяка вероятност се появява възможността да разширите жилището си, да го направите по-красиво и уютно и да си купите нови мебели. Днес може да бъдете внимателни, разсъдителни и да съумеете навреме да забележите и поправите пропуските в работата си. За професионалните играчи на билярд или бридж това е победно и резултатно време.

YouTube

Телец

Телците трябва да помнят, че на техните избраници е нужно време за взимането на решение, но след това е много трудно да ги накарат да променят мнението си. Ако така са се стекли обстоятелствата, че сте принудени да живеете заедно, не хранете илюзии за превъзпитаването на вече оформилия се човек. Възможно е да преминете към нови дела и да завържете нови познанства, които да се окажат успешни. Всички ваши дела днес така или иначе са свързани с финансите: може да се наложи да връщате и отново да взимате пари на заем, да се занимавате с търсенето на нови доходи и да помагате на близките си роднини.

Близнаци

Притежавате неотразима привлекателност за лицата от противоположния пол и затова имате много необикновени любовни приключения, които ви водят до пренасищане и умора. Много Близнаци към вечерта се стремят към дома си с надеждата да си отпочинат от лудешкия ритъм на живот. Възможно е да срещнете много препятствия по пътя си към осъществяването на смели творчески замисли. Вероятно е към вечерта да решите, че не сте създадени за това да правите пари, богатството малко ви безпокои – стига ви да има само за най-необходимото.

Рак

Късното разкаяние вече нищо не може да измени. Възможно е всичко да ви омръзне и да започнете да забелязвате недостатъците на своя партньор и да му мърморите постоянно. Може да имат много работа служителите от данъчните служби, бюрата за недвижими имоти и нотариалните кантори, а също и медиците и работниците от социалните учреждения. При сключването на брачен договор не се страхувайте да загубите време и добре да обмислите всичко, което получавате и губите.

Лъв

Обичате страстно, както и страстно ненавиждате. В емоционалните си изяви сте като ангел, но и като дявол. Днес при вас е силно изявена любовта към ближните. Изпълнени сте с преданост и дори фанатизъм при изпълнение на дълга си по отношение на хората, които обичате или дори по отношение на цялото човечество. Тези, които не ви разбират, ви считат за чудак, но вие въпреки това успешно убеждавате хората да ви следват. Имате големи възможности във финансовите дела: можете да правите богатство от нищо, опасно е обаче да участвате в големи проекти със спекулативен характер.

Дева

При много Деви изплуват старите грехове и им се налага да се оправят в тая бъркотия в течение на целия месец. Възможно е да пострадат повече нестабилните съюзи, а при хората, чийто отношения са достатъчно здрави, са възможни незначителни конфликти, които няма да се отразят върху общата ситуация в семейството. Възможни са недоброжелателни отношения от страна на колегите, които могат да бъдат преодолени до края на месеца. Не трябва да се доверявате на случайни познати, тъй като може да пострадате от мошеници.

Везни

Не се отдавайте на печални спомени – съществува опасност от униние. В семействата на много Везни се получава попълнение. Вероятни са изменения в офиса – ремонт или разширение на помещението, а също и привличане на нови хора в дейността. Най-предприемчивите представители на този знак могат да купят дом или апартамент на себе си или на своите деца.

Скорпион

Нарастват вашите магически способности и привлекателност. Личната ви сфера може да бъде удивително хармонична. Ако се стремите към промени, то много можете да решите още днес, но главното е, че резултатите изчаквате по-късно. Определените срещи могат да бъдат неочаквано продуктивни.

Стрелец

Възможно е да получите отговор на вълнуващ ви въпрос. Ако е във вашите сили да помогнете на хора, подпомагайки ги да стабилизират разклатеното им благополучие, да ги помирите с близък им човек, то непременно използвайте тенденцията на този ден и съдействайте за помиряването. Стрелците са способни да се съсредоточат върху най-главното. Малките дела или мисли за развлечения могат да отминат на заден план. Възможна е тайна борба за собствените финансови интереси, но в крайна сметка тя е ефективна.

Козирог

Възможно е днес да получите с лекота това, което по-рано ви е изглеждало недостъпно. Денят е свързан с осъзнаването на семейните ценности. Възможно е постигането на примирение в много семейства на Козирози. Днес много Козирози трябва да продемонстрират всичките си способности и приспособявайки се към новите обстоятелства, да проявят ту изпълнителност, ту оригинален подход към нещата. Не е изключено да получите голяма финансова поддръжка от родителите или покровителите.

Водолей

Може да ви се наложи да направите избор между приятното и необходимото. Не са изключени измами, сериозни провокации и предателство на приятел. На бизнесмените се налага да преодоляват цяла редица препятствия, свързани със закона. Възможно е връзките с далечни партньори да се усложнят. Пазете ценните си вещи, тъй като са възможни загубване или кражба.

Риби

Притежавате достатъчно жизнена енергия и оптимизъм, за да се почувствате отново в самия център на живота. Денят е свързан с работата по укрепване на връзките в семейството, с компромиси и отстъпки. Не е желателно да се занимавате с неизвестна ви дейност. Препоръчва ви се да погледнете реално на създалото се финансово положение, но то не зависи от вашата субективна оценка.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе