Какво име ви подхожда според зодията

Разбира се, това не означава, че трябва да се прекръстите така на мига, но е един любопитен начин да научите нещо повече са съчетанието между зодиак и имена, пише Edna.

Овен – Mъжете Овен са импулсивни, затова често се намират в трудни ситуации. Ако името на представителя на знака Овен има твърде силна енергия, тогава човекът става твърде агресивен, което може да доведе до много трудности и дори до проблеми със закона. За представителите на това съзвездие са най-подходящи имена с мека енергия, влиянието на които ще ги направи по-сдържани. Сред тях са Николай, Валентин, Антон, Константин.

YouTube

Жените Овни притежават смелост и силна вътрешна енергия. Но заради твърдата си природа и желанието да контролират всичко имат проблеми в личния си живот. Представителите на тази зодия се нуждаят от имена, които ще им дадат повече женственост като Надежда, Анастасия, Елена.

Телец – Често мъжете от зодия Телец не са особено енергични. Въпреки че са весели и позитивни хора, понякога са и твърде пасивни. Представители на тази зодия имат нужда от имена, които им дават повече енергия: Александър, Борис, Владислав.

Жените Телец – те имат нежна и мека природа. Но подобно на мъжете Телец, понякога представителите на този знак се нуждаят от повече енергия и увереност. На жените, родени под знака Телец, са им нужни имена, които ще помогнат да станат по-енергични и по-уверени в себе си. Например: Виктория, Александра, Катрин, Анна.

Близнаци – Мъжете Близнаци са много приятелски настроени и общителни. Те лесно намират общ език с жените, но много рядко срещат истинската любов и се обвързват, тъй като не искат да се разделят със свободата си. Представители на този знак се нуждаят от стабилност, така че ще им подхождатимена с по-хармонична енергия: Кирил, Валери, Петър.

Дамите, представители на този знак, имат ярък и не лек нрав. Трудно им е да стоят дълго време на едно място или да са в сериозна връзка. На жените Близнаци им подхождат имена с мека енергия: Валерия, Мария, Стефани.

Рак – Мъжът Рак е твърде срамежлив. Понякога му е трудно да намери постоянен партньор в живота само заради факта, че му е трудно да признае чувствата си към жената, която харесва. Отиват им имена като: Михаел, Александър, Стефан

Представителките на знака Рак са чувствителни и уязвими по природа. Критиката от другите не само може да развали настроението им, но и да понижи самочувствието им. За жените от този знак са подходящ имена със сикна енергия: София, Любов, Вяра, Ирина.

Лъв – Мъжете Лъвове са ярки хора с необичайна енергия. Но поради прекомерната любов към вниманието и общественото признание, хората около тях виждат само отрицателнте им страни. Те не са достатъчно сдържани, затова им подхождат именат като: Виктор, Иван, Димитър.

Силният характер и постоянството помагат на Лъвицата да постигне целите си. Но понякога й липсва мекота и отзивчивост. Брилянтните представители на тази зодия трябва да носят имена като: Андриана, Вероника, Маргарита.

Дева – Мъжът Дева е сдържан по природа. Дори ако не е съгласен с другите и иска да изрази мнението си, в крайна сметка той просто си мълчи. Представителите на този знак трябва да бъдат по-уверени и отворени, ще им отиват имената: Павел, Андрей, Симеон.

Понякога педантизмът на жените Деви излиза извън границите на разумното. Те могат да се ядосат много от всякакви несправедливости и дреболии. Ще им подхождат имена, които да уравновесяват тези педантични качества: Юлия, Марина, Теодора.

Везни – Мъжът Везни има много положителни качества. И единственото нещо, от което се нуждаят е име със силна енергия, което ще им даде още повече елегантност и чар. На представители на знака Везни ще отиват имената: Илия, Юлиан, Стоян.

Жените Везни са много приятелски настроени и отворени, но твърде уязвими и възприемчиви. Нужни са им имена с мощна енергия: Ина, Виктория, Екатерина.

Скорпион – Представители на този знак са известни с факта, че тяхната енергия може да бъде опасна за другите хора. Понякога хората дори се чувстват неудобно в компанията на Мъже Скорпиони. Нужна им е хармоничната енергия на имена като Самуил, Калоян и Данаил.

Жените от знака Скорпион са подозрителни и несигурни спрямо себе си. Често им се струва, че другите са против тях, но всъщност тяхната енергия и очарование привличат другите хора. Жените Скорпион се нуждаят от повече доверие, така че ще им отиват следните имена: Виолета, Антония, Милена.

Стрелец – На пръв поглед мъжете от зодия Стрелец са положителни и отворени към живота. Въпреки че в себе си са много затворени и често се чувстват самотно. За представители на знака Стрелец ще бъдат подходящи имената: Мартин, Симеон, Лъчезар.

Представителките на знака Стрелец са весели и самодостатъчни личности. Ето защо им подхождат силни имена, които ще им помогнат да открият нови таланти и да постигнат целите си: Диана, Пламена, Лилия.

Козирог – Мъжете Козирог винаги искат да постигат целите си. Понякога те поемат твърде много отговорности, така че енергично силните имена ще им допаднат: Александър, Владислав, Иван, Дамян.

Представителките на зодия Козирог имат най-силната енергия. Те успяват да достигнат висоти в кариерата, да изпълняват домакинските си задължения отлично и дори да отделят време за своите хобит. Имената за тях са: Валентина, Полина, Теодора.

Водолей – Мъжете Водолеи често „летят в облаците”, но това е опасно, защото могат да се захубят връзка с реалността за дълго време,а това може да доведе до много проблеми. На тези мечтателни представители на зодиака им отиват имена като: Кирил, Андрей, Виктор.

Жените, родени под този знак, имат силно биополе, поради което често се чувстват натоварени от чуждите енергии. Представителките на знака им отиват следните имена: Дария, Мария, Ема, Лора.

Риба – Представители на този знак имат по-емоционален и затворен характер. Мъжете Риби не показват емоциите си, но в тях бушува огън. Ще им отиват имена като: Максим, Даниел и Георги.

Жените Риби са много женствени, грижовни и отзивчиви. Но астролозите са забелязали, че представителите на този знак са много уязвими. За да се предпазят от негативното енергийно влияние на другите, им трябват имена като: Мая, Ева, Надя.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе