Дневен хороскоп за 12 април

Овен

Сутринта свършете досадните неща, защото следобед ще имате други приоритети. Благоприятен ден, през който Овните ще решат личен проблем или такъв от делово естество. Избягвайте споровете в службата, защото може да прераснат до ярка агресивност, а това естествено не ви помага.Конкурентните борби следва да са чисти – без коварство. Желанието ви за свежи емоции ще бъде напълно удовлетворено. Около вас цари разбирателство и добро настроение.

YouTube

Телец

Като цяло мнозина от вас ще се чувствате в свои води. Въображението ви работи изключително добре. Шансът на Телците да реализират целите си е достатъчно подчертан през днешния ден, но твърде релефно се откроява и повишената ви нервност, чиято интензивност е почти неукротима. Не обсъждайте с никого намеренията си. Не е изключено да откриете, че ведрата усмивка не винаги е гаранция за добри намерения.

Близнаци

Ако трябва да уговаряте някакви условия или да водите преговори, всичко ще протече гладко. Денят е рисков за партньорските ви отношения, бъдете внимателни. Реакцията ви е предизвикана по-скоро от желанието да ви забележат, отколкото от това да сте наистина полезни. Вложете всички сили в започнатото, няма да съжалявате. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си.

Рак

Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. И за Раците петък се оказва напрегнат особено в обществените взаимоотношения и по въпроси от финансово естество. Емоциите ще са бурни и противоречиви. Ако имате нужда от по-дълга почивка, дайте си я. Ще ви е трудно да бъдете кратки и ясни, а освен това сте и до болка директни.

Лъв

Привечер на ваши приятели може да им хрумне да ви повеселят, пък и вие най-вероятно няма да имате нищо против. Може да е от стрес или преумора, но така или иначе ще успеете да се справите с днешните задачи. Не се лишавайте от нищо. Възможна е печалба на игри на късмета. Заемете се с работата си и не се опитвайте да я прехвърляте на колегите си.

Дева

Помогнете на близките си, ако искат финансовата ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Успехът е с всички, които работят в сферата на търговията. В състояние сте да ръководите всичко в живота си, но предпазливо и без агресия. На работното място бъдете търпеливи и уверени в силите си, за да жънете успехи. Благоустрояването на офиса ще подобри настроението на всички.

Везни

Ще възникнат конфликти с партньорите ви заради липса на желание за компромис. Бъдете предпазливи и не се впускайте в делови запознанства, които могат да се окажат неподходящи. Не пътувайте!. За всички – не само за представителите на Везни, петък ще е доста заета и създава условия за важни разговори и вземане на решения. Няма да постигнете целта си на вашето работно място, ако решите да наложите мнението си с инат.

Скорпион

Отложете новите начинания и размишлявайте върху повтарящите се събития в живота ви, ако установите такива. Ако не друго, сетете се, че е петък. Ако ви предстои да решавате въпроси от финансово естество с партньори или в обществените среди с някого, ще е по-добре да се заемете през дея. Въздържайте се от прибързани заключения. Ако сте подготвили работата си старателно няма начин да не сте доволни от крайния резултат.

Стрелец

Уравновесен човек около вас ще успее да ви развесели. И се обличайте добре, лесно може да се разболеете. Бъдете креативни, вместо да лежите на стара слава. Проявявайте практично и обективно отношение; не поемайте излишни рискове. Неприятности засягат финансови дела.

Козирог

Критика? Съвети? Забележки? Търпеливо ще изслушате всекиго, но ще постъпите по своему и ще бъдете съвършено прави. Оценете реално възможностите си. Популярността ви и успехите зависят от умението ви да взимате бързи решения и да прилагате нестандартни идеи. Не си губете времето с дейности, към които нямате пряко отношение. Предстои ви динамичен ден.

Водолей

Не трябва да оставяте настрана забележките и мнението на приятели и близки роднини, както и тези на случайни източници – всичко е в състояние да повлияе на картината, която рисувате в себе си. Имате възможност да разкриете изцяло личния си потенциал. Сутринта ще се чувствате малко нервни, но след това нещата ще тръгнат по-гладко и всичко ще си дойде по местата, дори ще имате възможност да помечтаете малко. Въздържайте се от взимане на важни решения, свързани с професионалната ви реализация. Предстои ви разрешаване на важни делови проблеми, но дали ще успеете до края на деня, зависи от вас.

Риби

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Природата ще ви помогне да възвърнете душевното си спокойствие и ще ви даде сили да се справите с възникналите проблеми. Осъществяването на дневите цели не би представлявало проблем за никой от зодията, а по отношение на новите ви цели, периодът е благоприятен. Работата ви ще бъде забелязана и високо оценена. Имате нужда от малко време за пасивни размишления и обмисляне на тактиката.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе