Стойчо Стоев: Отиваме в София да победим (ВИДЕО)

Снимка: Ludogorets TV

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев говори пред клубната телевизия два дни преди мача с Левски. Ето какво мисли специалистът за двубоя на стадион „Васил Левски“.

Г-н Стоев, предстои третият мач с Левски през този сезон. В състояние ли е Лудогорец да повтори силната си игра от гостуването на „Георги Аспарухов“ през март?
– Отиваме в София с идеята и целта да се представим на ниво. Представянето на ниво означава да победим. Няма да бъде лесно, но това ни е идеята. Надявам се тя да се осъществи.

YouTube

По-различен ли ще бъде неделният мач от предишния срещу този съперник?
– Със сигурност. Няма мачове, които се препокриват. Винаги има нещо различно. Надявам се ние да се представим на едно добро ниво, което да ни позволи да се поздравим с успех.

– Наясно ли сте със състоянието на Левски в момента?
– Нормално е да съм наясно. Но предпочитам са се фокусирам върху нашия отбор. Левски си има ръководство и треньори, които да се занимават с него.

– С оглед последните резултати в първата шестица на Първа лига колко важен се явява изходът от двубоя срещу Левски за Лудогорец?
– Всеки мач е важен. Няма маловажни мачове в тези плейофи. Но винаги следващата среща е най-важна.

– В какво кадрово състояние се намира тимът в навечерието на срещата на „Васил Левски“? Всички ли са здрави?
–  Всички са здрави. Тренират нормално. С настроение. Надявам се в неделя нещата да се получат.

– В последните три двубоя Лудогорец не отбеляза гол, въпреки че създаде много положения. Взел ли сте мерки това да се промени?
– Разбира се. Не съм го изключил от съзнанието си. През седмицата работихме много в последната фаза – първоначално създаване и впоследствие реализиране на головите ситуации. Убеден съм, че футболистите независимо с какви функции са в даден момент ще реализират създадените положения.

Кой ще бъде решаващият фактор в борбата за титлата?
– За нас всеки мач е важен. И трябва да вземаме максимума точки. Преследвачите са близо до Лудогорец и всяка загубена точка води до допълнително напрежение. Това в никакъв случай не би ни харесало. Надявам се да не се получи.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе