Стойчо Стоев преди двубоя с Ботев (Пловдив)

Снимка: Ludogorets TV

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев даде интервю за клубната телевизия преди двубоя с Ботев (Пд) на „Лудогорец Арена“ в събота.

– Г-н Стоев, в какво състояние се намира Лудогорец в навечерието на домакинския мач с Ботев (Пд)?
– В добро състояние. Момчетата тренират нормално. Нямам никакви притеснения преди двубоя с Ботев утре.

YouTube

– Взел ли сте решение кой да замени Козмин Моци, който е наказан за един мач?
– Разбира се, че съм взел решение. Още по време на мача с Левски, когато Моци получи картона. Исках само по време на тренировките през седмицата да уточня за себе си дали изборът ми ще е правилен.

– Как бихте коментирал решението на рефера да покаже втори жълт и червен картон за радостта на Моци след втория гол във вратата на Левски?
– Доста се говори за този мач. Чух много мнения. Това беше един израз на радост след отбелязаня гол. Нищо повече. Това, че е пред феновете някои го считат за провокация. Действията на Моци бяха съвсем нормални. Той по никакъв начин не е провокирал публиката.

– В какво състояние са футболистите след двубоя със „сините“?
– Нямаме проблеми. Всички са здрави. Доволен съм от това, което показват в тренировките.

– В миналото домакинство срещу Ботев Лудогорец не успя да победи. Какво очаквате от срещата утре?
– Ботев е един добре окомплектуван отбор с нелоши играчи, които практикуват привлекателен футбол. Надявам се да стане един спектакъл за зрителите. Вярвам, че ще останат доволни от видяното и ние ще победим.

– Фактът, че Ботев игра мач с ЦСКА-София за Купата на България може ли да бъде от полза на Лудогорец?
– Съмнявам се. Ботев гони, както класиране на финал за Купата на България, така и четвъртото място в първенството. Не мисля, че биха отписали двубоя срещу нас. В този смисъл очаквам един зрелищен мач.

– След двубоя с Ботев на Лудогорец предстоят три поредни гостувания – на Черно море, Берое и ЦСКА-София. Ще успее ли отборът да вземе максимален брой точки?
– Ще направим всичко възможно да успеем в това начинание. Всеки мач е много важен за нас. Не можем да подценяваме съперниците или да губим точки по лековат начин. Затова сега сме се фокусирали към домакинството на Ботев (Пд). След това ще мислим за следващите срещи.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе