Най-важните мъже в живота на жената

Обикновено се смята, че най-важните мъже в живота на една жена са баща й, защото той ще я научи на любов, брат й, защото ще й даде закрила и подкрепа и съпругът й, защото с него ще създаде семейство.

Реалността обаче е съвсем различна. Понякога бащите не са идеални, често братята забравят сестрите си заради любовта на живота си, а съпругът се оказа, че има срок на годност и може да не е само един в живота на жената, пише Edna.bg.

YouTube

Има други трима по-важни мъже, дори от бащата и съпруга.

На тях жената доверява всичко, в техните ръце се оставя в най-интимните си моменти и на тях разчита да се сбъднат мечтите й.

Домашният майстор

Със или без законен мъж в къщата, една жена има нужда от домашен майстор. Първо, защото личният мъж невинаги е сръчен в лепенето на плочи (то не е и задължително) и второ, защото най-хубавите ремонти се правят, когато законният мъж в командировка.

Тогава се развихря женското въображение и трябва да има силни мъжки ръце, които да ги претворят в действие.

Гинекологът

Нищо не е добре, ако жената не се чувства добре. В безспирния бяг на хормоните, еуфорията на овулацията и депресията на менструацията, гинекологът е човекът, който може да помогне да е всичко както трябва.

Срещайте се на всеки 6 месеца с него, не се притеснявайте да го питате за всичко и си правете годишните задължителни изследвания.

Фризьорът

Една жена е красива, ако прическата й е красива. Магьосникът, от когото зависи това, е фризьорът. Трябва да борави добре с цветовете, с формите, да разбира от половин дума и много ръкомахане, да е смел, но не безразсъден и да знае да пази тайни.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе