Юношите на Лудогорец излизат на три финала за Купата на БФС

Младите таланти на Лудогорец от възрастовите формации U14, U16 и U18 ще играят и в трите финала за купата на БФС тази седмица. „Орлетата“ спечелиха това право с красива игра, тактическа дисциплина, дух и себераздаване, като доказаха за пореден път, че в школата на клуба се работи шампионски.  

Във вторник, 14 май, от 16 часа, най-малките, набор 2005, водени от Емил Георгиев, излизат на терена на стадион „Локомотив“ в Горна Оряховица срещу връстниците си от  Ботев  (Пловдив).

YouTube

В сряда, 15 май, от 16 часа, юношите младша възраст на Иво Градев, набор 2003, ще се изправят на стадион „Ивайло“ във Велико Търново срещу Септември (София).

В четвъртък, 16 май, от 16 часа, юношите старша възраст, набор 2001, водени от Тодор Живондов, срещат Черно море (Варна) на стадион „Трейс Арена“ в Стара Загора.

Трите формации се изправят на финала с пределна амбиция и достатъчно футболни аргументи, за да ги спечелят.  Дали ще успеят, ще стане ясно на терена.  Много важна за момчетата ще бъде подкрепата на феновете на Лудогорец. От клуба апелират да ги подкрепим, защото го заслужават.

Всички срещи ще бъдат излъчени на живо в YouTube канала на клуба.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе