Стойчо Стоев преди мача с Левски

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев говори пред клубната телевизия преди домакинския мач с Левски от XXXIV кръг на Първа лига.

Г-н Стоев, в какво състояние е Лудогорец ден преди мача с Левски?
– Отборът е в добро състояние. Футболистите тренират нормално. Здрави са. Това е най-важното.

YouTube

Какво очаквате от двубоя в събота?
– Труден мач ще е. В последните два двубоя Левски показва добра игра. Няма да е леко, тъй като се срещат два отбора, които искат да победят.

Отсъствието на Вандерсон може ли да се отрази негативно върху играта на тима?
– В Лудогорец има достатъчно футболисти, които могат да заместят адекватно Вандерсон. Така, че да не се отрази неговата липса.

Според резултатите Левски е един от най-удобните съперници на Лудогорец този сезон – 3 мача, три победа за вашия тим?
– Ако излезем с такава нагласа към мача ще страдаме. Очакване, че ще е лесен мачът ще бъде измамно. Това, че си победил в предните срещи не значи нищо. Всеки двубой е различен по стойност. Играе се в различно време. В никакъв случай няма да подценим сблъсъка.

Може ли съперникът да ви изненада с нещо?
– Отборите в България трудно ще се изненадаме, тъй като се познаваме доста добре. Вярвам, че моят отбор ще подходи отговорно към мача, за да се представим на ниво.

Доколко решаващ за титлата ще бъде резултатът в дербито с Левски?
– Трудно ми е да прогнозирам колко решаващ ще бъде резултатът. Всеки мач до края на първенството ще е от изключително значение за нашия отбор. Сега сме фокусирани към Левски. Надявам се, че ще излезем с чест от двубоя.

След равенството с ЦСКА-София предния кръг повечето специалисти са на мнение, че Лудогорец 90 процента е шампион?
– Нормално е да смятат така, защото имаме преднина, а до края на първенството остават малко мачове. Но според мен не е точно така. Оставащите срещи до края не са леки и в тях аз не бих подходил с презумцията, че сме шампиони. Тепърва предстои да станем.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе