Дневен хороскоп за 18 май

Овен

Този ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Тази вечер ше ви се иска да избягате от всички отговорности и задължения.Всичко ще ви изглежда някак странно и нереално, но това може да означава просто, че живеете в личната си приказка. Днес е добър ден за професионални изяви, за планирани промени в тази сфера, както и за пътувания, за работа и контакти с хора в чужбина.Благоприятно ще ви се отразяват всякакви водни процедури, плуването, пребиваването в близост до вода. За Овните се очертава динамичен ден поради разговори с някой в деловите среди. Възможни са материални успехи, ако сте достатъчно гъвкави, за да не пропуснете шанса си.

YouTube

Телец

Един ден преди пълнолунието моментът е подходящ най-вече за рутинни дейности. Прозорливостта и разумните действия ще ви помогнат да се справите с трудностите на работното място. На всяка цена отложете планираните деловите срещи и разговори. В деловите и личните си контакти всичко, към което сте се устремили, като достигането до спогодби в бизнеса е силно подчертано. Недоброжелатели отново се опитват да ви навредят.

Близнаци

До обед нищо не върви по правилата, а и да потръгне, ще обслужва чужди интереси. По различни причини може да се почувствате принудени да следвате чужда програма, което няма да се отрази добре на настроението ви.Не го преживявайте драматично, защото може и да спечелите. Не крийте чувствата си и така ще спечелите. Имайки предвид прямотата и чувството Ви за хумор, са възможни сериозни недоразумения. Установете полезни делови отношения с ваши бивши партньори.

Рак

Предстои ви стабилизация и укрепване на деловите позиции и на финансовата сигурност. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Време е да преразгледате отношенията с брачната си или интимна половинка. Опитите на някои Раци да действат за смяна на работата, или да се насочат към нова делова сфера ще претърпят успех. Възможно е да бъдат подготвени договори и споразумения, които неминуемо ще увеличат шансовете ви за лично стабилизиране.

Лъв

Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще ви зарадва в началото на следващата седмица. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Дано поне го отдадат на повишеното ви любовно настроение. Каквото и да става, гледайте по-спокойно на света, не е нужно да изпадате в крайности . А междувременно идете някъде, където поне може да видите Слънцето или направете нещо красиво със собствените си ръце. В професионално отношение не се надявайте на нови делови предложения.

Дева

Утре вечер е време за срещи с хора, които могат да ви предложат емоционално изживяване. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Събота ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Утрешният ден не е особено благоприятен за пътувания, за срещи и разговори, за водене на важни преговори. Има доста въпроси, които се налага да си изясните затова не губете време в маловажни неща. Направете първата крачка, за да се убедите, че приятелството ви е живо.

Везни

Възможно е да имате проблеми от административен орган. Вашата чувствителност ще ви изиграе лош номер, ако не овладеете емоциите си.Склонни сте да отмъщавате без причина, заради грешки на вашите колеги. Готови сте да се впуснете в опасни приключения. Имате голям късмет.Ако някоя от целите ви изостане, не се притеснявайте започва чудесен период. Вие сте популярни с ината си, и когато се заемете с нещо, най-често то се случва.

Скорпион

Пореден ден, през който ще е добре да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения и на близките си приятели. Навлизате в период на голяма активност, през който ще подемате инициативи. Утре моментът няма да е подходящ за пътувания и за контакти с хора в чужбина. На преден план ще са заниманията, свързани с финанси и работната среда.Не е изключено да уговорите промяна на работното място или условията на труд. След време ще съжалявате, че сте се предоверили.

Стрелец

Мислете бързо, разчитайте на опита и уменията си. Търсете правилните решения за проблемите на вашето работно място. Така ще си помогнете на самите себе си. Шофирайте внимателно. За да успеете, не допускайте емоциите да доминират над прагматичното ми мислене.

Козирог

За да се възползвате максимално от позитивните влияния, работете в сътрудничество с хората около Вас – сами едва ли ще се справите. Направете задълбочен анализ на резултатите от работата си и поправете грешките си. Не си разваляйте утрешния ден заради някои битови неуредици, макар и не толкова дребни. Възможно е сравнително лесно да постигнете добро разбирателство с околните. Вниманието ви ще е погълнато почти изцяло от служебните задачи.

Водолей

Предстоят ви редица разговори и поемане на ангажименти. Отложете и разговорите с непознати хора, ако не сте убедени в правотата си или ако не сте в състояние да им откажете финансова помощ. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на финансови цели и домашни дела, но по отношение на деловите отговорности, само с желание без активни действия, няма да стане. По-важното е да се опитате да намерите общ език, без да има засегнати страни. Опитайте се да бъдете ведри и доброжелателни.

Риби

Потърсете информация, която ще потвърди или отхвърли съмненията ви и възобновете диалога. Утрешният ден ще е много сполучлив и без особени усилия може да постигнете чудесни резултати. Повечето от зодията разчитат на неуловимата си хитрост, но това е „хлъзгава” и нестабилна основа, която много лесно може коварно да ви подведе. Материалният успех е характерен за преобладаващото мнозинства през утрешния ден, който ще премине в активност по задачите. Ако проявите достатъчно съобразителност, можете да постигнете много със съдействието на партньорите си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе