Дневен хороскоп за 24 май

Овен

Ще ги решавате своевременно, като няма да пренебрегвате и себе си. От друга страна, тази ситуация не е чак толкова лоша, защото ще ви подтикне да предприемете решителни действия. През петък обърнете по-голямо внимание на партньорските отношения, които поддържате – както на личните, така и на бизнессъдружията, ако участвате в такива. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Овладейте емоцията бликаща от вас.

YouTube

Телец

Пробвайте различни комбинации, със сигурност ще намерите най-подходящата за вашия случай. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Не се нагърбвайте с непосилни задачи. Днешният ден ще ви зарадва с някои новости в личен план и с делова новина. Не бързайте да се ядосвате и подминете интригите с мълчание.

Близнаци

Изслушвайте съветите на вашите колеги. Ден, в който желанията ви могат да станат реалност. Запазете спокойствие, действайте последователно и логично. Не се заблуждавайте, че ще успеете. Ще получите интересна оферта.

Рак

Днешният ден ще носи придобивки за много от представителите на знака. Ще получите изгодна оферта за това мобилизирайте силите си, момента не е за изпускане. При други от зодията е твърде вероятно да родят неочаквани и доста завързани дилеми. Не се настройвайте само за цветя и рози обаче – ако в живота ви има някой или нещо, което ви спира или ограничава, нищо чудно, водени от желанието си за свобода, да реагирате експлозивно и така да бъдат нанесени по-сериозни поражения. Бъдете особено предпазливи на работното място. Подгответе уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове.

Лъв

Следващите два дена ще изискват по-големи усилия и натиск, ще се налага да криволичите между свои и чужди амбиции и да се отказвате от едно за сметка на друго. Радостта от постигнатото ще бъде по-голяма, ако е споделена с любим човек. Днес сте в добро настроение сте и с отлично самочувствие. Петък е удобен за преговори и контакти с хора от деловите среди. Не бързайте да уговаряте инвестиции.

Дева

Очертават се ползотворни контакти, а някои от зодията със сигурност ще подпишат изгоден дългосрочен договор. Днешният ден не е благоприятен, ако предприемате действия по отношение на кариерата, която градите – изчакайте малко. Въздействащи сте, речта ви е гладка, мисълта ясна, а идеите конструктивни. Мислете бързо и бъдете готови за усвояване на нова информация, която ще ви осигури свобода на действие. Характерни са засилена нервност поради ограничаване на възможностите ви от страната на хора владеещи положението.

Везни

Пазете се от конфликти в личния си живот и в деловата си дейност. Всичко с което се захванете ви носи положителни резултати. Успехите от започнатите задачи не са сигурни. Трудностите са породени от чужди грешки, с които ще се справите, ако проявите търпение и се заемете с работата си, но помогнете и на вашите колеги. Фамилна среща или тържество ще разнообрази вечерта ви.

Скорпион

Една малка промяна във външния вид ще Ви се отрази добре и ще Ви даде повече самочувствие. Петък ще сблъска много от представителите на Скорпион с разочарования. Живейте спокойно, скоро ще получите това, за което се борите. Притеснени сте и без желание за работа. Не взимайте прибързани решения и не действайте импулсивно.

Стрелец

Рано е за окончателно решение, ориентирайте усилията си към уреждане на тези въпроси. Някои от вас може да започнат обучение. Днес е добре да не бъдете много активни. Бъдете по-премерени в думите си, особено пред околните, но недейте да бъдете лицемерни. Поговорете непринудено, с хората които имате предвид.

Козирог

Силна интуиция и добро усещане за хората и ситуациите. Това ви подтиква да насочите енергията си в позитивна насока. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Планетите ви съветват да не се намесвате в естествения ход на събитията. Започва период, през който ще трябва да внимавате да не драматизирате ситуациите, в които попадате, и да не проявявате ревност.

Водолей

Добре е да не се занимавате с маловажни неща. Реалността ще се размине с желанията ви, но не драстично.Ще получите по-добри резултати, ако въздействате върху събитията. Използвайте момента да се отърсите от миналото, нали вече е минало. Ориентирайте усилията си към занимания с интелектуален характер, изискващи въображение. Тези резки промени ще бъдат положителни, макар че не е изключено в началото да не ви се стори така и да тръгнете да оказвате съпротива, само и само за да овладеете ситуацията.

Риби

Ще сте достатъчно работоспособни, ако излизате на чист въздух през равни интервали от време на време или поне проветрявате помещението, в което се намирате. Предстои ви повече работа и трябва да сте съсредоточени. Ще ви е лесно да се концентрирате и да свършите някаква отговорна задача. Може да обърнете по-голямо внимание на човека до себе си в петък – има потенциал да постигнете разбирателство. Ще постигнете онова, към което се стремите! Не избързвайте, не вярвайте „сляпо” на обещания и извършете необходимите промени.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе