Изверг преби сервитьорка, опитвайки се да я изнасили в Слънчев бряг

Брутален престъпник нападна сервитьорка в Слънчев бряг, преби я жестоко и опита да я изнасили.

Младата жена крещяла и яростно се борела с насилника, въпреки уплахата си. За да я принуди да мълчи, извергът я стиснал с две ръце за шията и започнал да я души. Животинското издевателство се разиграло призори в събота в хотелската стая на пострадалата сервитьорка, пише Монитор.

YouTube

Момичето е от Бургас, но преди седмица започнало работа в курорта и наело стая в апартхотел в покрайнините. В около 5 часа сутринта тя се прибирала от работа пеша, когато изнасилвачът я видял и веднага я набелязал. Той тръгнал след нея и я проследил до хотела й. Сградата, която се ползва основно от работници, няма рецепция, затова и никой не го спрял на входа. Когато младата жена отключила стаята си, насилникът изскочил зад гърба й, изблъскал я на леглото и я нападнал. Когато срещнал отпор, той започнал да налага беззащитното момиче с юмруци и шамари където свари. Удрял я жестоко в главата, ребрата и корема. Дърпал ушите й и ги извивал, а тя пищяла от болка, но в същото време викала и за помощ. Сервитьорката е получила тежки травми по тялото, но за щастие се отървала без фрактури. Докато се опитвал да я нокаутира и приведе в безпомощно състояние, насилникът я удрял с коляно в корема и в хълбока, а накрая започнал да я души, за да спре писъците й. Момичето се отървало като по чудо от лапите на изверга. Със сетни сили то го изблъскало и хукнало навън да търси помощ. После пристигнала в полицията и разказала всичко.

За по-малко от три часа ченгетата свалили записите от видеокамерите в апартхотела и съседните сгради и ги изгледали. Разпознали го по огромна татуировка на ръката му във вид на плетеница, а скоро след това го открили и задържали. Оказало се, че нападателят е от Ямбол и стар познайник на полицията. Той има условна присъда за грабеж, която изтърпява в изпитателен срок. Преди броени дни пристигнал в Слънчев бряг и започнал работа като помощник готвач в един от хотелите. В нощта на инцидента, готвачът-изнасилвач гулял до сутринта и изпил огромно количество алкохол. Бил е в неадекватно състояние, заради което жертвата успяла да избяга, а опитът за изнасилване пропаднал.

Въпреки, че се отървала от сексуално посегателство, девойката е със сериозни физически наранявания от побоя и в шок от преживяното нападение.

„Районна прокуратура – Несебър задържа за срок до 72 часа Божидар И. Той е обвинен за това, че на 01.06.2019г. в к.к. „Слънчев бряг“, общ. Несебър, в хотел, направил опит да се съвкупи с лице от женски пол, като я принудил към това със сила – бутал я към стаята и я удрял с юмруци в областта на главата, гърдите, корема, областта на бъбреците, удрял я с коляно в дясната част на ханша, огъвал ухото й, като деянието е останало недовършено поради независещи от дееца причини, тъй като пострадалата е успяла да избяга – престъпление по чл.152, ал.1, т.2, предл.1, вр. с чл.18, ал.1 от НК“, съобщиха от държавното обвинение.

Във вторник Районна прокуратура – Несебър ще внесе в съда искане за налагане на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе