Официално откриха VIVACOMCUP 2019

Домакините от Лудогорец и Работнички откриват силния международен турнир VIVACOMIUP в Разград, за деца родени през 2005 г, който ще се проведе за трета поредна година на комплекса „Гнездо на орли”. Това отреди жребият, изтеглен на техническата конференция за надпреварата. Двубоят започна в 10 часа днес на терен 1.

YouTube

По силата на жребия в група А при водача Лудогорец попаднаха  Работнички (Скопие) и Университатя (Крайова). Във водената от Динамо (Тбилиси) група Б пък се оказаха Войводина (Нови Сад) и Черноморец (Одеса).

Мачовете в двете групи ще се играят по системата всеки срещу всеки. Оглавилите класирането ще се изправят един срещу друг във финален двубой за първото място и второто място. Вторите ще си оспорват третата и четвъртата позиция в крайното класиране, а за третите ще остане да изиграят срещата, която ще разпредели класирането на последните две места.

Регламентът предвижда двубоите да са в две полувремена по трийсет минути, с неограничен брой смени, с влизане на резервен играч при червен картон, но наказание за изгонения от един двубой. 

Другите двубои от програмата на турнира са:

Мач №2: Динамо  – Войводина на 11 юни, от 11,30 часа , на терен 6.

Мач №3: Работнички – Университатя на 12 юни, от 10 часа на терен 3.

Мач №4: Войводина – Черноморец, на 12 юни, от 11,30 часа, на терен 6.

Мач №5: Лудогорец – Университатя, на 13 юни, от 10 часа, на терен 3.

Мач №6:  Динамо – Черноморец на 13 юни, от 11,30 часа, на терен 6.

Среща за 5-6 място на 14 юни, от 9,30 часа.

Среща за 3-4  място на 14 юни, от 9,30 часа.

Финал на 14 юни, от 11 часа, на терен 1.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе