Избери перо и виж какъв си

Знаете, хората се различават въз основа на своето тяло, цвят на косата, този на очите, религия и най-вече по своята персоналност.

Всъщност можем да стигнем дотам, че да кажем, че никой човек на земята не е еднакъв с другия.

YouTube

С цел категоризация на хората психолозите се опитват да „класифицират“ индивидите въз основа на тяхната личност, спрямо определени фактори, пише tapoos.com, цитиран от framar.bg. Тези фактори се основават на теорията за цветовете и формите. Психолозите вярват, че изборът на едно от шестте пера в изображенията по-долу може да разкрие много за вашата персоналност.

ИНСТРУКЦИИ:

• Погледнете шестте пера на картинката в Галерия.

• Концентрирайте се върху цвета и формата на всяко едно от тях.

• Изберете перото, което ви харесва най-много или това, в което можете да се припознаете най-много.

• Проверете резултатите и ще бъдете изумени.

• Споделете вашите мнения.

№ 1

Ако сте избрали това перо, то вие вероятно сте човек с развито въображение. Искате да работите върху себе си и се опитвате да подобрите различни аспекти на живота и тялото си. Имате силен характер, който много хора интерпретират като „шефски“. Харесвате нещата да бъдат съвършени и се опитвате да бъдете колкото е възможно по-ефективни, но се чувствате зле, когато нещата не се окажат, както сте ги планирали.

№ 2

Добри сте в адаптацията към различни ситуации и „обновявате“ себе си постоянно. Вие учите бързо, но сте склонни към изолация, поради факта, че искате да учите сами.

Не се притеснявайте, хората, които ви обичат, винаги ще бъдат там, за да ви подкрепят, когато имате нужда от тях.

№ 3

Вие сте приключенски настроени и изобретателни. Обичате да сте активни и да се занимавате с много проекти, въпреки че така ви става трудно да се съсредоточите върху едно нещо.

№ 4

Вие сте в хармония и сте много полезни за другите. Обичате да се заобикаляте с хора, които се грижат за вас и имат същите интереси като вас.

№ 5

Творчеството тече през вените ви. Вие сте артистични, но понякога не вярвате в себе си и се съмнявате в способностите си. Това се дължи на постоянния страх от провал, който преживявате.

№ 6

Вие сте независими и не обичате да разчитате на никого. Чувствате, че зависимостта от хората е слабост, а кой иска да бъде слаб в този свят. Можете да постигнете целите си сами и да вървите десет стъпки по-далеч от всеки друг. Вие, обаче, трябва да знаете как да култивирате приятелството си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе