Кметът и национали по баскетбол връчиха медали на заключителен турнир по баскетбол на „Вълци Разград“

Днес, 15 юни, на игрището на ОУ „В.Левски“ кметът на Община Разград д-р Валентин Василев и националните състезатели Алекс Везенков и Мартин Йорданов бяха гости на заключителен турнир по баскетбол на „Вълци Разград”.

YouTube

Двамата настоящи баскетболисти направиха демонстрация, с която вдъхновиха децата. Проведе се състезание в две фази, като бяха раздадени медали, които връчиха градоначалникът, Везенков и Йорданов. Пенко Велчев, един от основателите и треньори на баскетболен клуб „Вълци Разград“, благодари на родителите, каза им, че предстои още много работа. Той обясни, че тези медали, които децата получават, са със сребърен цвят, не защото децата са постигнали второ място, а защото предстои още много работа и усилия, които трябва да положат. Алекс Везенков също поздрави домакините, пожела на децата да слушат своите треньори и учители и винаги много да внимават на терена и в училище, да играят с усмивка. Кметът д-р Валентин Василев поздрави ръководството на клуб „Вълци“.

„За една година тези момчета и момичета от клуба направиха нещо невероятно.

Община Разград ще оказва много съществена подкрепа занапред“, допълни той. Кметът получи и подарък-баскетболна топка от Везенков с автограф, която предостави на клуба, за да бъде обявена за благотворителна цел, а средствата да се вложат за спортни инициативи.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе