Лудогорец тотално разгроми Надежда Доброславци

Шампионът Лудогорец започна с разгромна победа контролните си мачове от лятната подготовка. На терена в комплекс „Царско село” “орлите” разбиха с 12:1 третодивизионния тим на Надежда Доброславци.

Новите попълнения на разградчани Мавис Чибота и Дан Битон направиха своите неофициални дебюти със „зелената” фланелка, като първият се отличи с две асистенции и пропусната дузпа, докато Битон реалзиира гол и асистира на Димо Бакалов за едно от четирите му попадения в срещата.

YouTube

През първото полувреме футболистите на Стойчо Стоев вкараха само три гола, дело на Джоди Лукоки и Якуб Швиерчок, а бранител на Надежда си вкара автогол. Новото попълнение Мавис Чибота пропусна да вкара първото си попадение с фланелката на новия си тим, след като не успя да реализира дузпа.

През втората част паднаха нови цели десет гола, като едно от тях – последното, бе във вратата на разградчани. То дойде от дузпа в последните минути на контролната среща.

Димо Бакалов се отличи с четири попадения, докато Вандерсон вкара две. Новото попълнение Дон Битон ознаменува неофициалния си дебют с гол, вкарвайки минути, след като се появи на терена.

Тази среща засега е единствената за разградчани на родна земя. В неделя, 16 юни, отборът отлита за Австрия, където ще протече основната част от предсезонните тренировки. На австрийска земя „орлите” имат планирани 4 проверки – срещу словенския Триглав, шампиона на Азербайджан Карабах, шампиона на Украйна Шахтьор Донецк и румънския Ботошани.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе