Пловдивчанка стана рекордьор на Гинес с най-мощния глас на планетата

Пловдивчанката Смиляна Захариева е горд притежател на световен рекорд на Гинес.

Тя бе обявена за най-силния глас на планетата, след като миналата година – на 27 септември, при специални условия, прецизните уреди отчетоха 113.8 децибела.

YouTube

„Щастлива и горда с рекорда на Гинес. Вписаха ме в историята за най-силния глас на планетата! Току-що ме известиха“, сподели Смиляна във Фейсбук профила си. Новината Захариева научила преди часове по време на посещение при будистки монаси в Шри Ланка.

Гласът на певицата, възпитаник на Музикалното училище в Котел и на АМТИИ в Пловдив, пребори рекордите с вълнуващата песен „Дельо хайдутин“.

Пловдивчанката благодари на семейството си за подкрепата, на приятелите си за вярата във възможностите й, на Цветелина Четрафилова за набавянето на единствения уред в България, който да отговаря на специфичните изисквания на Гинес, на Добрин Кашавелов за видео и фото материалите, подготвени според изискванията на световната библия за рекорди.

От години пловдивчанката се е посветила на мисията да помага, вълнува и лекува с гласа си и смело преследваше целта си да покори и Гинес с пеене.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе