Дневен хороскоп за 23 юни

Овен

Тази неделя ще премине под знака на съгласието и взаимното разбирателство. Много хубаво не е на хубаво, така че внимавайте да не се договорите за нещо в свой ущърб.

YouTube

Телец

Тази неделя не позволявайте на въображението си да се вихри прекалено много, защото може да достигнете до лъжливо чувство за всемогъщество. Прекарайте деня в компанията на някой весел, но и разумен човек, който ще ви приземява, когато е необходимо.

Близнаци

Не се предоверявайте на първоначалното впечатление. То може да е изключително силно, но това изобщо не означава, че е вярно. Внимавайте интуицията не винаги е най-добрия съветник.

Рак

Тази неделя настроението ви ще е толкова добро, че ще заразявате с него всеки, който се доближи до вас. Вицовете и смешните случки ще се появяват едни след други в главата ви, а околните няма да могат да сдържат смеха си.

Лъв

Тази неделя ще имате добри шансове да станете известни. Ако го направите, внимавайте да не се възгордеете прекалено много, защото падането от високо боли най-много.

Дева

Тази неделя морето ще ви бъде до колене. Такова ще бъде положението с всеки, който стои близо до вас. Ако не преминете границите, този ден ще остане в спомените ви, като един от най-хубавите.

Везни

Тази неделя ще ви се наложи да бъдете спокойни, въздържани и скромни. Причините за това издевателство над буйната ви природа ще бъдат повече от очевидни. Нека това не ви разстройва, говорим само за един ден, после пак си бъдете същите.

Скорпион

Ако положите поне малко усилия това, което вчера ви се е струвало абсолютно нереално, то тази неделя може да се превърне в действителност. Имайте предвид, че мързелуването няма да ви помогне по никакъв начин.

Стрелец

Тази неделя не се ограничавайте и си направете някакъв малък, но хубав подарък. За вечеря си купете някакви деликатеси. Очертава се финансовото ви състояние да се подобри и то към по-добро.

Козирог

Тази неделя ще ви се наложи да си имате работа с някого, който не блести с умствени качества. По-неприятно ще е, че ще трябва да му се усмихвате и да демонстрирате възхищение към нещата, които казва.

Водолей

Тази неделя вероятно ще трябва да преодолявате сериозно съпротивление. Съдбата ще се изправя пред вас непрекъснато, под формата на малки препятствия, чието количество обаче ще е такова, че ще ви бъдат необходими много сили за преодоляването им.

Риби

Тази неделя много внимателно трябва да изслушате всички участници в спора и след това да постъпите както намерите за добре. Все пак трябва да изберете верния път на базата на мнението и на другите.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе