Bulgaria Air с нови екзотични дестинации

© Facebook @ Bulgaria Air

Нови съвместни полети до едни от най-екзотичните дестинации в света вече предлагат Bulgaria Air и Air Italy.

Благодарение на ново SPA партньорство между двете авиокомпании пасажерите на Bulgaria Air вече могат да резервират полети до Малдивите, Занзибар, Момбаса и канарския остров Тенерифе.

YouTube

Полетите се изпълняват с прекачване в Милано и започват от 27 октомври, когато е и най-подходящо да се планира екскурзия до тези магнетични кътчета от света. Специално за Малдивските острови кацането е в Мале, а самолетните билети в едната посока започват от 268 евро. Приказният остров Занзибар, който се намира близо до бреговете на Танзания, е сред най-търсените екзотични дестинации в света. Той е една от перлите на Индийския океан и е известен с великолепните си бели плажове, тюркоазени води, сочни тропически плодове и гостоприемството на местните. Най-подходящо време за екскурзия до там са месеците от ноември до февруари, а цените по съвместните полети София-Милано-Занзибар на Bulgaria Air и Air Italy започват от 343 евро в едната посока.

Третата екзотична дестинация, която вече е по-достъпна с новото SPA партньорство, е Момбаса в Кения. Това е вторият най-голям град в източноафриканската държава, а името му на суахили означава „остров на войната“. Еднопосочните билети за него започват също от 343 евро. На сравнително по-ниска цена са полетите в едната посока до канарския остров Тенерифе – цените за тях започват от 165 евро, а прекачването отново е в Милано. Тенерифе е един от най-известните вулканични острови на Канарите и сред най-предпочитаните туристически дестинации, когато става въпрос за екзотика.

Повече за партньорството между Bulgaria Air и Air Italy, както и подробна информация за разписание на полетите и цени, може да откриете на уебсайта на Bulgaria Air на www.air.bg.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе