Сложоха автомат за къпане на кучета в София

Автомат за къпане на кучета е новата атракция за стопаните на четириноги в столицата. Обществената баня за кучета се намира в квартал „Света Троица“ и е на принципа на автомивката. Работи с монети, банкноти и жетони, разказа БНТ.

Швейцарската овчарка Мона тежи 40 кг. Допреди няколко месеца за собственика ѝ къпането е било истинско приключение. Затова новата обществена баня е най-доброто решение в летните горещини – не само за кучетата, но и за стопаните им. С нея те спестяват много средства и нерви.

YouTube

„Ако човек със средно или голямо куче желае да го изкъпе не в домашни условия, той трябва да го даде в грууминг салон, а едно къпане на такова куче струва между 60 и 100 лева, докато при нас и най-голямата порода може да бъде изкъпана в рамките на 15 лева“, разказа д-р Цветан Симеонов, собственик на зоомагазин.

Машината работи със седем програми, а всеки стопанин сам избира колко време да продължи банята. Процедурата е като в истински спа комплекс – топла вода, шампоан, балсам и масаж междувременно. Има и противопаразитен шампоан.

И за финал – за да бъде напълно истинско, кучето се радва и на изсушаване със сешоар.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе