Дневен хороскоп за 17 юли

Овен

Вашите грижи и нежност вълнуват партньора ви. Ако досега сте успели да се обичате с такава сила, значи,че любовта ви наистина е безсмъртна. Още от втората половина на юли ви се предоставя възможността да се учите тук или в чужбина. Очаква ви финансова криза. Вземете решителни мерки.

YouTube

Телец

При проявяването на вашите чувства може да преобладава трезвостта, дори известна пресметливост, което създава някакво отчуждение в отношенията с противоположния пол. Отношенията с децата е именно този тих залив, където днес ви очаква успокоение. На бизнесмените се препоръчва да прегрупират разумно силите си, за да доведат докрай започнатото. Всички покупки, които се решите да направите днес, може да се окажат сполучливи.

Близнаци

В душата ви може да се загнезди чувството за самота. Няма да можете да избегнете потиснатото настроение или депресия с пристъпи на съмнение в собствените си възможности. Вероятно няма да можете да се защитите и няма да намерите разбиране и уважение от страна на началството и колегите, финансовото ви положение е променливо.

Рак

Отношенията между влюбените стават особено нежни и близки. Чувствате, че сте си нужни един на друг. Забележимо се подобряват отношенията с възрастните роднини, приятелите и колегите. Възможни са известни трудности в организацията на работата, но те няма да окажат сериозно влияние върху хода й. Необходимостта от активно участие в много начинания може да извади от равновесие бюджета ви.

Лъв

Вроденото чувство на гордост, обилно подправено от суетност може да бъде причината за охлаждане в отношенията. Първата половина на деня е благоприятна за решаването на важни въпроси и взимането на съответните решения. През втората половина на деня по независещи от вас причини ситуацията може неочаквано да се измени. Ако съумеете да събудите у себе си вътрешната си енергия и да я използвате в работата си, можете да преобърнете планини.

Дева

Постарайте се да си върнете доверието на любимия човек. През този ден не спорете с никого. Интриги, завист и неочаквани препятствия може да объркват осъществяването на вашите планове. Възможни са едри покупки за дома и предложения за смяна.

Везни

Неблагоприятни са годежа и сключването на брак. Не се стеснявайте да се обръщате към близките си за практически съвети. Споделете с тях проблемите си и им предложете своята, според силите ви, помощ. Плановете и новите си идеи трябва да запазите за себе си. Полза ви носи само трезвия поглед в съчетание с творческия подход към решаването на всякакъв проблем. Неблагоприятно е сключването на сделки и оформянето на документи.

Скорпион

Бъдете внимателни и не позволявайте на емоциите да ви изкарат от равновесие. Бъдете готови за лошото. Отрицателното отношение към вас от околните може да събуди у вас агресия. Скорпионите, фанатично предани на някаква идея, са неспособни да оценят реално възникналата нееднозначна ситуация. Не допускайте грешки при оформянето на финансови документи, те може да ви струват твърде скъпо.

Стрелец

Неконтролируемото проявяване на емоциите може да доведе до конфликти и влошаване на самочувствието. В много семейства на Стрелци е възможно противопоставяне, спорове и дори съдебни процеси, свързани с недвижимото имущество или наследство. Събитията от този ден могат да поставят Стрелците пред неприятни факти. На мнозина е трудно да осъзнаят и да чуят истината за положението на нещата. Възможни са големи финансови загуби.

Козирог

Не мислете за лошото, тези мисли могат да привличат реални неприятности. Проанализирайте живота си и се убедете в правилността на своите решения. Не е изключено появяването на свежи идеи, които да ви позволят да намерите нови източници на доходи. Възможно е днес вложението на пари в рисковани начинания да бъде сполучливо и да ви донесе печалба.

Водолей

Постарайте се да не се затваряте в себе си, а се концентрирайте върху нуждите на любимия човек. Неблагоприятен ден, свързан с измами в партньорските отношения, конфликти с роднините и децата, а също и с влошаване на самочувствието. Вие трябва да подхождате разумно към всеки проблем и да не нервничите по повод на ограничаването на свободата на действие. Само от вас зависи дали да ви уволнят или да ви оставят да работите на предишната заплата.

Риби

Не пропускайте щастливия си шанс! Няма скоро да ви се предоставят такива възможности за щастие в личния живот. Вашите роднини могат да поискат повишено внимание към тях. Препоръчват ви се творчески срещи, обмяна на опит, а втората половина на деня посветете на активната семейна почивка. Благоприятни са големите покупки, вложението на пари и търговските операции.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе