Техники за събуждане на сексуалното желание

„Пътят на любовта започва от любовта към самите нас. Човек, който не се харесва, не е в състояние да харесва и другиго“

За да привлечете и задържите един мъждо себе си е нужно да знаете някои малки женски хитрини или казано по-ясно техники за събужда не на желанието и постигане на сексуална зависимост. Накарате ли го да ви желае и направите ли го зависим, вечно ще е ваш.

YouTube

Откъсът от книгата на Азора Райс – „Смени леглото” – ще ви научи как, пише 24 часа.

Техники за възбуждане на сексуалното желание

Да бъдем искрени!

Един от начините за достигане на максимално удоволствие в секса, който намирам за наистина задължителен при правенето на любов, е пълното доверие в сексуалния партньор. Това означава не само да се “отпуснете в ръцете му”, но и да можете да споделите какво точно желаете, така че да извлечете максимума от сексуалното си общуване! Сигурно по-притеснителните от вас намират това за невъзможно, но то не е толкова трудно, когато вече познаваме партньора си и сме му гласували доверие, но за да стигнем до там, че да бъдем искрени в секса, е нужно да се харесваме такива, каквито сме.

Да се харесваме!

„Пътят на любовта започва от любовта към самите нас. Човек, който не се харесва, не е в състояние да харесва и другиго.” Тази велика мисъл ни кара да се замисляме колко изкуствени пречки поставяме понякога пред пътя на любовта си. Ако вашият секс партньор е с вас, значи той ви е приел такава, каквато сте. Оттук нататък зависи само от вас да го накарате да ви харесва още повече, а това в никакъв случай няма да постигнете, ако само се тръшкате колко сте дебела или непривлекателна. Напротив, запомнете, че мъжете са подражатели, те се отнасят с вас така, както вие се отнасяте към себе си!

Старайте се да правите секс в определени часове, като, разбира се, се съобразите с възможностите на партньора

Да не играем роли!

Да играеш в живота е забавно, още повече че: „Светът е сцена, а всички ние сме актьори”, но е твърде опасно да играеш в любовта! Там ти отговарят с това, с което си подходил към другия. Ако си бил лицемер, твоят партньор ще ти отговори по същия начин. В тази толкова интимна сфера се създава такава близост, че и най-глупавият партньор не е лишен от чувство за усет за същността ви. Не лъжете, защото ще се окаже, че сте лъгали само себе си. Ако искате да получите удоволствие, бъдете самите себе си и ще получите онова, което е отредено за вас.

Да бъдем непредсказуеми!

Оригиналността в секса създава истинското удоволствие. Това е умението да почувстваш онова, което партньорът ти желае, и да си в състояние да му го дадеш с цялата страст и нежност, на която си способен! Но за това е нужно да имаш развита интуиция и да го познаваш добре. Или поне първото. Големият сексуален опит също помага, но е добре той да не се демонстрира непрекъснато, защото това често потиска единия от партньорите и го кара да се чувства неловко. Запомнете, че мъжете често желаят „девственица, която да прави любов като мръсница”.

Сексуалната зависимост

Техники как да я постигнем

Сексуалната зависимост е един от най-сигурните начини да спечелим някого за цял живот и той да остане край нас завинаги. Но за да стигнем до нея, е нужно да знаем някои правила, защото провалът в тази сфера е наистина много болезнен за самочувствието ни. Но затова пък, успеете ли, ще се греете цял живот на огъня на обичаните от вас същества.

Първо правило

Правилото на часовника

То е просто, но много съществено. Старайте се да правите секс в определени часове, като, разбира се, се съобразите с възможностите на партньора. Какво точно имам предвид? Ако той е много сексуален, е желателно това да е всеки ден. Ако е по-малко сексуален, можем да прескочим седмица например. Заемете се с това като с бойна задача. Много скоро той ще свикне на този “режим” и ще очаква поредната “доза”. Ако не му я дадете, може да стане сприхав и раздразнителен. В някои случаи дори ще е готов на какво ли не, за да я получи.

Второ правило

Техниката

Техниката ви трябва да е перфектна, но и съобразена с изискванията на партньора ви. Нужна ви е информация какво точно харесва той. Ако я нямате и ще ви е за пръв път, подведете го под “общия знаменател на мъжете” – жартиери, чорапи, високи токчета, грим и кожено палто или копринена рокля, съблазняване, страстен секс.

Има едно правило: КАКВОТО И ДА ПРАВИТЕ, ПРАВЕТЕ ГО, СЯКАШ ВИ ХАРЕСВА, ДОРИ ДА НЕ Е ТАКА! Мъжете не понасят фригидни жени, а ако правите секс като акробатка, може да си помислят, че просто искате да ги използвате. Трябва да изпитвате удоволствие, това е много важно. Повечето мъже се възбуждат именно от това. Да не говорим, че това влияе и на самочувствието им – те могат да накарат една хубава жена да изпита удоволствие! УСПЯВАТ онези жени, които умеят да накарат мъжа да се почувства ЕДИНСТВЕН! Не обичан, а ЕДИНСТВЕН!

Трето правило

„Аз съм супер”

Нужно е не само да имате добро самочувствие, но и да го демонстрирате. Разбира се, не непрекъснато и нахално, защото е досадно и отблъскващо. Но не е лошо например мимоходом да споменете пред избраника си, че не се страхувате от която и да е жена на света, защото просто нямате съпернички. Нужно е обаче да го вярвате, а не да го повтаряте като плакатна фраза. Ако чувството ви е истинско, той ще го оцени. Знайте, че всеки мъж се чувства специален до жена, която вярва в себе си.

Така и той се чувства „по-скъп” и по-значим! Вдигнете цената си, така вдигате и тази, която той „ще плати”, за да ви притежава. А и се предпазвате от другите жени, които не „умеят тези неща”.

Четвърто правило

Разкарайте клюкарите!

Сигурно разбирате смисъла на горното изречение, особено ако чуете от половинката си, че утре е зает със Стийв, а вдругиден е на карти с Боби и затова не може да ви обърне внимание. Навярно сте бясна. И имате право! Разкарайте скапаните му приятелчета! Ама наистина. Нямате нужда от тестостерон в повече! А и те не са „света вода”.

С удоволствие си ви представят гола всеки път, когато вечерят у вас! Така ще прекратите жалките им разговори за други жени или за модели от „Плейбой”, които някога уж са познавали. Това само може да разконцентрира избраника ви!

Пето правило

Изненада

Не пренебрегвайте принципа на изненадата! Той е изключително важен за сексуалното общуване. Изненадата е умението да бъдеш оригинален, да измисляш нови и вълнуващи ситуации, да развихриш фантазията си и в крайна сметка да не си досаден и отегчителен за партньора, а тъкмо обратното. Експериментирайте както с характера, така и с външния си вид, без, разбира се, да навлизате в крайности, които не ви отиват. Мъжете особено ценят разнообразието и играта на интелекта, дори и по-простичките. Това е начин да покажете превъзходство, за да задържите вниманието и после да му „прехвърлите топката”.

Мъжете ценят жената, която е достатъчно силна, за да се грижи сама за себе си, но просто се оставя в ръцете им. Дори не е нужно да се показвате слаба. Достатъчно е да се държите със снизхождение. Та те са същински хлапаци!!!

Шесто правило

Действайте!

Ако искате нещо – действайте! Не оставяйте нещата и събитията да ви изпреварят. Разбира се, бъдете предпазлива, за да не стъпите накриво, но не оставайте на едно място. Помнете – времето тече!!! За да бъдете независима, са ви нужни средства. Помнете какво казва Амбър („Вечната Амбър”), когато говори с мъжа, който я желае: „Както знаете – казва тя, – парите предпазват от лоша компания”. Не веднага, но постепенно закупете нещо само свое, което ще остане такова и след евентуална раздяла.

Мислете, че няма да сте вечно на двайсет и пет години. Ако покажете искреност и чувства към мъжа до вас, той няма да има нищо против от факта, че мислите за независимостта си!

Из „Смени леглото”

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе