Пиян 30-годишен вилня на паркинга на полицията, псувал и обиждал полицаи

На 27.07.2019г. около 01.15 часа в гр.Разград, ул.“Рила“ при посетен сигнал за нарушаване на нощната тишина са установени две лица на 30 и 32 години, живущи на адреса. Същите са били в явно нетрезво състояние като започват да обиждат с вулгарни думи и да отправят заплахи за саморазправа към полицейските служители посетили сигнала.

При отвеждането им в РУ-Разград лицата не изпълняват полицейски разпореждания като продължават да обиждат и отправят заплахи към полицейските служители.

YouTube

Задържани са за срок от 24часа. По случая е образувано БП по чл.325, ал.2 от НК.

В последствие се установява, че 30-годишният младеж за времето от 20.30 часа 27.07.2019г. до 07.30 часа на 28.07.2019г. на служебен паркинг пред сградата на РУ-Разград чрез удар с твърд предмет уврежда ляво странично огледало на служебен автомобил Опел „Астра“, странично ляво огледало на друг служебен автомобил Опел „Астра“, собственост на МВР; ляво странично огледало на лек автомобил „Ауди-А4“, собственост на 35-годишен мъж от гр.Разград и дясно странично огледало на лек автомобил „Мерцедес“ без регистрационни табели и неустановен собственик.

От проведените издирвателни мероприятия се устананови, че извършител на деянието е 30-годишен мъж от гр.Разград. Нанесените щети са в процес на изясняване.

По случая е образувано досъдебно производство по чл.216 ал.1 от НК.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе