Кметът на Кубрат се срещна с жители на селата Тертер и Задруга

Снимка: Община Кубрат

Днес жители на селата Тертер и Задруга се срещнаха с кметът на Кубрат г-н Алкин Неби по повод асфалтирането на част от уличната им мрежа. Ремонтните дейности в село Тертер вече приключиха, на места са направени кърпежи и изцяло е асфалтирана близо 400-метровата ул. „Христо Ботев“.

„Наистина селото се нуждае от асфалтиране и проблемите са ни много, но вярваме, че общината върви в правилната посока и сме убедени, виждайки тези резултати“, коментираха жители на Тертер.

Кметът на селото г-н Николай Иванов сподели, че през населеното място преминават автомобили с висока скорост и че селото се нуждае от повдигнати пешеходни пътеки, а също и от допълнително видеонаблюдение. От своя страна градоначалникът увери, че ще се намери решение на този проблем и допълни, че всички жители на общината заслужават нормални пътища и нормални условия за живот.

YouTube

Снимка: Община Кубрат

След приключване на асфалтирането на част от уличната мрежа в Задруга днес кметът се срещна и жители на селото. Те споделиха, че са доволни от свършената работа, а също и че за първи път на някой от улиците им се полага асфалт, там където никога не е имало.

За историята на своята уличка „Витоша“ разказа 87-годишният Мурад Ахмедов, който за първи път вече ще живее на асфалтирана улица. Кметът Неби припомни, че асфалтиране ще се извърши във всички населени места на общината и увери, че ще съблюдава зорко ремонтните дейности.

Днес жители на селата Тертер и Задруга се срещнаха с кметът на Кубрат г-н Алкин Неби по повод асфалтирането на част от…

Публикувахте от Община Кубрат в Неделя, 4 август 2019 г.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе