Стартира свободната продажба на билети за мача с ТНС, входните талони са поименни!

ПФК „Лудогорец“ напомня, че днес след обяд стартира свободната продажба на билетите за първия мач от III кръг на Лига Европа срещу Дъ ню сейнтс, който ще се играе в четвъртък (8 август) от 20,30 ч. на „Лудогорец Арена“. От събота до днес на обяд право да закупят входени талони и да използват местата си за мачовете от вътрешния шампионат имаха притежателите на абонаментни карти за сезон 2019/2020.

Клубът обръща внимание на желаещите да присъстват на двубоя с британския тим, че вече е в сила промяна в закона за опазване на обществения ред по време на спортни мероприятия. Тя касае персонализация на входните талони. Всеки билет за футболен мач занапред ще бъде поименен, като притежателите му са длъжни да предоставят три имена и рождена дата при покупката му.

За улеснение на феновете освен на клубната база в следващите дни ще се продават билети и на касите на улица „Васил Левски“. Днес, във вторник и сряда гишетата ще работят между 17,30 ч. и 20,00 ч. В деня на срещата касите на улица „Васил Левски“ отварят в 10,00 ч.

ПФК „Лудогорец“ призовава привържениците да се възползват от предварителната продажба на билети за срещата с Дъ ню сейнтс. Клубът напомня на всички посетители лично да проверяват за правилното изписване на имената на входния талон веднага след неговото издаване. Целта е да се избегнат проблеми по време на проверките по входовете.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе