Дневен хороскоп за 15 август

Овен

Овните могат със спокойна съвест да се разделят с партньора си, оставайки с приятни спомени един от друг. Денят ви носи много тревоги и вълнения, които са свързани с по-възрастни роднини.

YouTube

Постарайте се през този ден да не предприемате нищо ново.

На много Овни може да се наложи да съкратят разходите си за хранене и за подаръци на близките хора.

Телец

Неблагоприятен ден, свързан с несбъднати желания и напразни надежди. Възможна е непорядъчност в партньорските отношения и конфликти с възрастните роднини.

Ниският жизнен потенциал може да повлияе на работоспособността на Телците и умението да взимат правилни решения.

Възможно е днес на Телците – бизнесмени да се наложи да заплатят „неформален“ данък.

Близнаци

Интриги, завист и неочаквано появяване на съперник могат днес да отровят вашето щастие. Взаимното разбиране в семейството днес може напълно да липсва.

Не губете дори и най-малката възможност за реализирането на своите планове и много може да успеете да постигнете именно днес, благодарение на вашето обаяние и дар да убеждавате.

Проблемите на децата или родителите искат от вас значителни финансови средства.

Рак

Отложете срещите за по-късно, тъй като сега не сте в най-добрата си форма. През втората половина на деня може да възникне критична ситуация както в работата, така и в дома.

Успехът през този ден в голямата си част зависи от отношенията с началството. Много от Раците имат нуждата да проявят своята изключителност.

При решаването на финансовите въпроси ви се препоръчва компромисност.

Лъв

Възможни са романтична или любовна среща. Залогът за вашите успехи е вашето близко обкръжение. Благоприятен ден за общуване със сътрудниците или с началството, за контакти с учреждения или организации.

Лъвовете могат да се учудват на своя късмет и на притока от финансови средства.

Дева

Бъдете великодушни, отхвърлете съмненията и не заостряйте вниманието си върху дреболии. Тогава късметът ви се усмихва. На възрастните се препоръчва да осъществят отдавна отлаганите посещения.

Движете се смело напред, колкото по-далеч отидете, толкова по-леко ви е да отивате по-нататък.

Подкрепата може да дойде от съвършено неочаквана страна.

Везни

Всичко изглежда не такова, каквото е в действителност. Не трябва да се поддавате на самоизмама и илюзии. Този ден може да преобърне представите на Везните за реалността.

Много от тях чувстват неуравновесеност и противоречиви чувства. Не се опитвайте да поставите всичко на неговото място. Вие няма да можете да на правите това.

Заредете се с търпение и се заемете с работата си. Предстои ви да се сблъскате с финансови трудности.

Скорпион

Този ден може да донесе повече радост, отколкото когато и да е, но много Скорпиони са нащрек поради продължилото благополучие, предчувствайки тъмния период в живота си.

Не е изключено Скорпионите да успеят да възобновят приятелството си с тези, с които отдавна са прекъснали отношенията си по недоразумение.

Благополучен и спокоен ден. Може да бъдат реализирани смели решения, а резултатът може да оправдае вашите очаквания.

Стрелец

Стрелците могат да проявят прибързаност. Необмислено обещание може да усложни личния им живот. Мнозина намират изход от сложното положение в семейството.

Обмислените действия имат успех.

В резултат на това нараства влиянието на Стрелците върху хода на работата и перспективите на тяхното предприятие или организация.

Козирог

Вероятно е поклонниците ви да проявят към вас повишен интерес. Възможни са резки смени на настроението и раздразнителност. Козирозите могат да се поддават на желанието си да критикуват.

При много Козирози се появява възможността да проявят способностите, талантите си и да осъществят замисленото. Именно през това време трябва да се очаква ново и твърде перспективно предложение за сътрудничество.

Общителността и деловата активност на Козирозите може да създадат предпоставки за подобряване на материалното благосъстояние.

Водолей

През този ден околната действителност се проектира върху Водолеите и затова те трябва да се пазят от лошо влияние. На мнозина от вас се налага да сменят тактиката, защитавайки се от вмешателството на неприятни ви хора във вашата дейност.

Предстои ви да проявите всичките си творчески и организаторски способности, и приспособявайки се към обстоятелствата, да проявите ту търпимост, ту творчески подход към работата.

Изпълнението на дълга и финансовите задължения могат да донесат на Водолеите морално удовлетворение.

Риби

Противоречив ден, белязан с раздвоение на съзнанието и чувствата. Вследствие това са възможни резки и внезапни промени в настроението на влюбените Риби.

Препоръчва ви се усамотяване и преосмисляне на живота ви. Трябва да избягвате шумните компании и да се въздържате от алкохолните напитки.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе