Разгонен тираджия нападна сервитьорка в тоалетната на заведение

Грозна сцена се е разиграла във вторник вечерта във Видин, съобщиха  BulNews.bg.

Клиент на заведение е приклещил сервитьорка в тоалетната и започнал да я опипва.

YouTube

Случката е станала в бистро в крайдунавския град. Във вторник там бил 52-годишният Н.С. от село Цар Симеоново, който е женен и работи като международен шофьор. Изглежда обаче той доста прекалил с алкохолните напитки и започнал да заглежда една от сервитьорките Б.Д. Когато я видел, че влиза в тоалетната, почерпеният тираджия я последвал и приклещил вътре.

Жената се опитала да избяга, но разгоненият клиент я опипвал настоятелно. За щастие в този момент се намесила собственичката на заведението Ц.К. и сервитьорката успяла да се отскубне. Тогава обаче пияният клиент скочил на шефката и започнал да я обижда. Мъжът крещял „Тъпа овца!“, „Ще ти е*а майката!“, „Циганка!”, „П*тка!” „Тъпанарка!“ и други обидни епитети.

Клиентите на бистрото се разбягали при грозната сцена, а на мястото пристигнал екип на полицията. Униформените щракнали белезниците на буйстващия мъж и го тикнали в ареста, а още на следващия ден бил осъден по бързата процедура.

Пред магистратите тираджията отказал адвокатска защита, признал за злополучния си нагони изразил съжаление за стореното от него. Тъй като той бил с чисто криминално минало, му се разминало само с глоба в размер на 100 лева.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе