Aliexpress отвори първия си физически магазин в Европа тази неделя в Мадрид

Aliexpress избра Мадрид за първия си физически магазин в Европа, който се откри тази неделя. Платформата за електронна търговия на китайския гигант Alibaba отвари първия си физически магазин в Европа миналта неделя с цел да предложи различно изживяване при пазаруване и да се доближи до испанските потребители, пише Българо-Китайска Търговско-промишлена палaта.

Магазинът има пространство от 740 квадратни метра, които са разделени на пет зони:
По-конкретно, първият магазин на AliExpress в Европа е разположен в търговския център intu Xanadú в мадридския квартал Arroyomolinos, с който азиатският гигант ще засили присъствието си в Испания и вече изпревари Амазонка при откриването на физически магазин на националния пазар на Испания,

YouTube

С повече от 60 марки и 1000 продукта Магазинът има пространство от 740 квадратни метра, които са разпределени в пет области и ще има 1000 референтни на продукта от повече от 60 марки, сред които има испански фирми като Cecotec, признати марки като Apple, Huawei или Xiaomi от азиатските и вече търси да навлеза на националния пазар чрез Ugreen така между другото. Новия магазин създава около 20 нови работни места.

Азиатският гигант отваря в Мадрид, като дава продукти на най-добрите. С това откриване китайската мултинационална компания, която в момента има повече от 3000 местни продавачи, които вече пускат продуктите си чрез AliExpress, очаква до края на фискалната си година да достигне 10 000 продавачи.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе