Предприемачът Мирослав Грънчаров откри предизборната си кампания

Кандидатът на десницата  Мирослав Грънчаров  поиска  властта  пред входа на  кметството.

„Преди  двадесет години  десните гора в Разград поискаха  промяна тук  пред входа на кметството.  Подозирал ли е някой, че  20 години по-късно, ние отново ще сме тук, за да искаме промяна в Разград, защото  градът не просто е в застой, той е в упадък”.

YouTube

С тези думи  започна предизборната си кампания предприемачът  Мирослав Грънчаров, който  на  местните избори  през октомври  ще се бори за кметския  пост като кандидат на обединената десница в Разград.

Грънчаров и подкрепящите го   представители на десните партии   СДС,  Да, България! , Движение България на гражданите, избраха  да стартират диалога с избирателите в 12 без пет на обяд, пред входа  на общинската администрация.  

„ Това което липсва на сегашното  управление на  Разград е  липсата на иницативност. Пасивната некомпетентност с която се управляваше през последните  4 години се превърна в  активна бариера за всякакво развитие. Ако нещо функционира в момента в Разград, то е по инерция и благодарение усилията на отделните хора. Единствената заслуга на общината и кмета е безвремието, в което затъваме.

Днес  заставаме пред вас обединени  и обединени искаме да поемем управлението, за да променим  нещата  тук. Разград може да бъде чист и модерен град,  местната власт може да е обърната към хората,  общинският съвет може  в дискусия с  гражданите да търси и намира  верните и добри решения за  местната общност. „ заяви  кандидатът на десницата.

Мирослав Грънчаров  обеща, че по време на кампанията , той и  колегите му от дясната листа, ще  положат усилия да се срещнат с всеки  гражданин на Разград,  да чуят  болките и вълненията на хората, защото после  заедно с  гражданите ще се търсят най-добрите решения .

„Изборите  са възможност. Ние  искаме подкрепата на хората  в Разград, защото не е достатъчно да  сме недоволни игневни. Трябва да сме отговорни и истински смели и да се изправим, да поискаме промяната, за  да я направим.”  заключи кандидатът на  обединеното дясно в Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе