Дневен хороскоп за 7 септември

Овен

Тази събота не се надпреварвайте със себе си. Отдавна сте задминали своите конкуренти. Сега настъпва време за отпускане и почивка.

YouTube

Телец

Не се опитвайте да сте нещо повече на всяка цена. Носите своята неповторимост и вие трудно да се погледнете отстрани, но имате своите уникални качества, които през идните празници ще блеснат.

Близнаци

Пред този ден мълчанието ви ще учуди повечето хора. Вие имате нужда от своето време за почивка. Отклонявайте с усмивка въпросите, но не нарушавайте добрия тон.

Рак

Денят обещава изпълнението на желания, за които дори сте забравили. Това може да ви потопи в меланхолия. Не ѝ отделяйте прекалено много време.

Лъв

През този ден може да се сетите за нещо, което сте забравили да свършите, свързано с работата. Със сигурност не сте единствени, така че оставете довършването му след празниците.

Дева

Днес може да имате блестяща идея, но за съжаление почивният ден няма да ви позволи да я изпълните. Ако толкова искате да я реализирате, начертайте първоначалния график за действие, това също изисква време.

Везни

Денят ще ви завари в предпразнична треска. Не забравяйте, че истински ценните неща не блестят и нямат цена.

Скорпион

Денят може да ви се стори скучен, но вечерта ситуацията ще се промени, така че това, от което ще имате нужда е повече търпение. Не прекалявайте с алкохола.

Стрелец

Тази събота може да ви се стори, че целият свят ви е забравил. Това не е така, просто всеки се е потопил в неговата предпразнична равносметка.

Козирог

Денят ще ви зарадва с добра новина, свързана със семейството ви. Очаква ви отпадане на голяма грижа. Празнувайте свободата си.

Водолей

Денят ще ви предложи интересни занимания. Някои от тях не са много празнични, но какво от това. Важното е да се чувствате добре и в своята кожа.

Риби

Денят ще бъде непредвидим, така че не учудвайте ако още от сутринта се появят изненадващи обстоятелства. Не се ядосвайте, а се опитайте да отгатнете какво още ще се случи и се забавлявайте.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе