Важна информация преди Лудогорец – ЦСКА Москва

Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо първия мач в тазгодишното издание на груповата фаза в Лига Европа срещу ЦСКА Москва в четвъртък (19 септември) от 22,00 ч., че същия ден стадион „Лудогорец Арена“ отваря врати в 20,00 ч. Билети за този мач, както и за срещите с Еспаньол и Ференцварош в момента се продават на клубната база в Разград. В деня на мача от 10,00 ч. ще работят касите на улица „Васил Левски“.

Клубът призовава привържениците да не идват на „Лудогорец Арена“ в последния момент, за да се избегне струпване по входовете. За да се улесни пропусквателния режим, феновете трябва да следват инструкциите на стюардите и полицията.

YouTube

Важно! Лудогорец предупреждава, че фенове с артикули на противниковия отбор няма да бъдат допускани до секторите, където е ситуирана публиката на домакините. 

Клубът съобщава също така, че на „Лудогорец Арена“ няма да бъдат допускани привърженици в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. ПФК Лудогорец напомня, че всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

Официалната пресконференция на Лудогорец ще се проведе на 18 септември (сряда) от 13,00 ч. в голямата зала зад Централна трибуна на „Лудогорец Арена“. В нея участие ще вземат Станислав Генчев и Антон Недялков. Последната тренировка на шампионите преди двубоя с руския тим е в сряда в 11,00 ч. на клубната база.
Брифингът на ЦСКА Москва на 18 септември с участието на треньора Виктор Гончаренко започва в 17,30 ч. на „Лудогорец Арена“. Официалната тренировка на московските „армейци“ е половин час по-късно. Заниманията на двата тима в сряда са открити за медиите в първите 15 минути.

Важно! ПФК Лудогорец напомня, че в мачовете от Лига Европа и първенството на Първа лига на стадиона се влиза само срещу документ за самоличност, който трябва да бъде показан на органите на реда. Мaлолетни и непълнолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани срещу попълнена декларация от придружител. Търсете бланките на касите на „Лудогорец Арена“ и на караваната с фен артикули на улица „Гаврил Кръстевич“ и ги попълвайте стриктно, за да се улесни пропусквателния режим на стадиона непосредствено преди началото на мача.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе