Мирослав Грънчаров посети Доброшката махала

„Вижда се, че където отида като кандидат кмет, след мен идват чиновниците на сегашния кмет, да свършат несвършеното   от тях за цял мандат и  бързат, уж   да ме изпреварят.  Така се получи и в квартал „Орел” ,където се снимах   скрит до пояс в гъстата трева, обрасла около една от детските площадки. След като пуснах снимките във фейсбук , наредили на „Паркстрой” да окоси  зелената джунгла.Сега  изпреварващо пратиха багер да  копае основи за детска площадка в Доброшката махала.”

Това  написа на личната си страница във Фейсбук кандидатът на десницатна в Разград Мирослав Грънчаров. Той бил поканен от майки на малки деца в Доброшката махала, където  младите семейства напразно  очаквали  четири години сегашната общинска  управа да построи обещания по време на избори  детски кът за игра.

YouTube

 

В деня на срещата  на Миро Грънчаров  с хората от квартала  общински багер започнал  отлагания с години строеж.” Няма лошо, нека ходят след мен и  на пожар, да се мъчат да замазват  несвършената от тях работа. Не ми пука,  че отново   ще сипят  голи обещания.Ще се радвам много,  ако до изборите на 27 октомври сварят даже да посторят детската площадка в Доброшката  махала, обещана  от тях преди  кажи речи цяла петилетка.  Ще има  достатъчно работа за мен  и моя екип, когато поемем управлението на Разград.

На срещата с  новите ми приятели от  квартала  казах, че  около площадката, която  ако не кметът Василев,  то  кметът Грънчаров със сигурност ще построи, ще  сложим и пейки и  беседки за  родителите.  Когато и да стане  готова площадката в двора на  бившето спортно училище, аз ще  бъда на нейното откриване, защото ценя доверието на  хората от квартала,  които  ми вярват и ме потърсиха за помощ.”  пише още в своя пост Грънчаров.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе